Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

САХРАНА РАДМИЛЕ ЖИВКОВИЋ: Ћерка са породицом стигла на Ново гробље (ФОТО)

ГЛУМИЦА Радмила Живковић преминула је 20. септембра у 72. години у Београду, а комеморација је одржана у Народном позоришту.

1727179943_Foto-N.-Skenderija-D.-Cakic.jpg
Фото: Н. Скендерија, Д. Цакић
Oglas

Глумица Радмила Живковић биће сахрањена данас у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду.

На Ново гробље стигла је породица преминуле глумице, ћерка Бојана Бамбић са најближима, која у капели прима саучешћа окупљених пријатеља, колега, родбине и поштоваоца.

Фото: Д.Цакић

Фото: Д.Цакић

​Фото: Д.Цакић

Опело је завршено, а тужна поворка је кренула да испрати глумицу на вечни починак.

 

Прослављена глумица преминула је 20. септембар у 72. години у Београду.

Подсетимо, претходно у току дана одржана је комеморација у Народном позоришту, а окупио се велики број колега, пријатеља и родбине.

На комеморацији су говорили министар културе Никола Селаковић, министар унутрашњих послова Ивица Дачић, као и глумац Светислав Буле Гонцић.

- Сви су га у сузама испраћали са овога света, само се он радовао. Тако је отприлике говорио покојни патријарх Павле описујући то зрнце у времену које се зове овоземаљски живот. Некада то зрнце заврши као прашина, а некада је зрнце злата као што је то била наша Рада Живковић - поручио је Селаковић, додајући да Радмила "одлази на боље и лепше место":

- Њеној души и њој самој сигурно је лакше, лепше и боље где одлази – на једно боље и вечније место. А нама остаје да размишљамо о томе колико смо за живота показали захвалност за оно што је радила - закључио је министар.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas