Oglas
· · Komentari: 0

HRSKAV I AROMATIČAN: Zapečeni hleb sa belim lukom (RECEPT)

Odlično se slaže uz ribu, ali možete da ga kombinujete i sa drugim jelima.

1720097850_502901_shutterstock-zapeceni-hleb_f.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Sastojci:

4 čena belog luka, sitno iseckana
120 g neslanog putera, omekšanog
2 kašike seckanog svežeg peršuna
1/2 kašičice soli
1 baget ili vekna francuskog hleba, prepolovljena po dužini
60 g sitno rendanog parmezana

Priprema:

Zagrejte rernu na 220° i obložite veliki pleh papirom za pečenje. U maloj činiji pomešajte beli luk, puter, peršun i so dok se dobro ne sjedine.

Isečene stranice hleba obilno namažite puterom sa belim lukom. Pospite parmezanom. Ređajte na pripremljeni papir.

Pecite hleb dok ne postane zlatan na ivicama, oko 10 minuta.

Servirajte i uživajte.

(stvarukusa/mondo)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas