Odlično se slaže uz ribu, ali možete da ga kombinujete i sa drugim jelima.
Oglas
Sastojci:
4 čena belog luka, sitno iseckana
120 g neslanog putera, omekšanog
2 kašike seckanog svežeg peršuna
1/2 kašičice soli
1 baget ili vekna francuskog hleba, prepolovljena po dužini
60 g sitno rendanog parmezana
Priprema:
Zagrejte rernu na 220° i obložite veliki pleh papirom za pečenje. U maloj činiji pomešajte beli luk, puter, peršun i so dok se dobro ne sjedine.
Isečene stranice hleba obilno namažite puterom sa belim lukom. Pospite parmezanom. Ređajte na pripremljeni papir.
Pecite hleb dok ne postane zlatan na ivicama, oko 10 minuta.
Servirajte i uživajte.
(stvarukusa/mondo)
BONUS VIDEO:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas