CELA ITALIJA OKO BOŽIĆA I NOVE GODINE MIRIŠE SAMO NA OVAJ KOLAČ: Mi smo pronašli originalni recept!
U decembru ulice italijanskih gradova se pune lampicama i prazničnom atmosferom, a iz gotovo svake kuhinje širi se prepoznatljiv miris panettonea.
U decembru ulice italijanskih gradova se pune lampicama i prazničnom atmosferom, a iz gotovo svake kuhinje širi se prepoznatljiv miris panettonea.
Natopljene sočne kore tope se pod nepcima, a krem, e to je uživanje koje morate da probate, ne može se opisati rečima
Sočne, slojevite i prepune ukusa, posne lazanje su idealno rešenje za svaki posni ručak ili večeru.
Ovaj recept je prava porodična dragocenost koju nećete naći u običnim kuvarima.
Donosimo vam starinski recept za slavsko žito.
Uz ove jednostavne korake, vaša riba će biti hrskava spolja, sočna unutra i ravnomerno pržena, bez previše ulja i bez rizika da se raspadne na tanjiru.
Posni pasulj za Svetog Nikolu nezaobilazni je deo svečarske trpeze, a na Jutjub kanalu Valentine Mašković pronašli smo najbolji način za pripremu ovog tradicionalnog jela.
Dva neobična i tajna sastojka garantuju da će vaša proja biti savršeno mekana. Više se neće mrviti i duže će ostati sočna i sveža.
Kesten pire je desert koji ne traži posebne prilike – dovoljan je hladan jesenji dan i želja za nečim toplim, poznatim i domaćim
Kada se telo zamori od toksina, nadutosti i preterane želje za slatkim, obično ne traži mnogo da bi se vratilo u balans. Zato se ovaj napitak već godinama smatra jednim od najjednostavnijih načina...