Oglas
· · Komentari: 0

PRED SMRT DVA PUTA BEŽAO IZ BOLNICE: Doktor otkrio kako su ga treći put naterali da potpiše papire

Srbija se danas, 7. septembra, oprašta od legendarnog rokera, frontmena grupe "Riblja čorba", Bore Đorđevića, koji je preminuo u 72. godini u LJubljani.

1725704197_bbb.jpg
Foto: V.Ilić/Novosti
Oglas

Doktor Bore Čorbe otkrio je za medije detalje o poslednjim danima rokera. Kako je istakao, Bore je dva puta bežao iz bolnice u Sloveniji, a treći put su ga doktori naterali da potpiše papire da ga više ne leče. 

- Bora je dvaput bežao iz bolnice u Sloveniji, treći put ga naterali da potpiše da ga više ne leče ako pobegne. Prodao je stan u Beogradu, kupio kuću na Avali, nije bio tri dana u toj kući, nije ni stigao da uđe u kuću, tako je odlučio - rekao je doktor za medije. 

Bora Đorđević je svojom energijom i muzikom ostavio trag u jednom vremenu. Imao je ogroman uticaj na rok muziku na prostorima bivše Jugoslavije

NJegova posvećenost umetnosti sigurno će inspirisati generacije. 

Komemoracija se održava u Kulturnom centru Čačak, a sahrana je zakazana za 14.30 časova.

 

BONUS VIDEO

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas