Oglas
· · Komentari: 0

POTEZ JOVANE JEREMIĆ NIJE USPEO DA PROMAKNE: Fanovi JK je skroz raskrinkali, usijale se društvene mreže

Jovana Jeremić, svesno ili nesvesno rešila je da iskopira stajling Jelene Karleuše, pa je za svoju emisiju ponela sličnu odevnu kombinaciju, kao diva pre par meseci.

1718606585_ddgdg.jpg
Foto: Printskrin
Oglas

Poznato je da JK važi za jednu od najstilizovanijih dama sa naših prostora, pa često i svetske zvezde pronađu inspiraciju u njenim modnim kombinacijama, što je i sada, ako je verovati po pisanju fanova, uradila i voditeljka.

Naime, Jeremićeva je odlučila da se pred malim ekranima pojavi u istoj haljini, koju je Karleuša ponela pre tri meseca, koja je kreacija jedne domaće dizajnerke, s kojom pop diva sarađuje već neko vreme.

Kako pevačicinim fanovima Jovanin potez nije uspeo da promakne, ubrzo su se društvene mreže usijale od komentara.

"Kad poručiš VS kad stigne", "Jeremićka obukla istu haljinu JK posle tri meseca" - samo su neki od komentara.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas