Oglas
· · Komentari: 0

NAJPOPULARNIJI STILOVI ŠMINKANJA ZA JESEN 2024. Vreme je da istražimo najnovije trendove

Kako se jesen približava, svet lepote donosi niz uzbudljivih trendova u šminkanju koji će obeležiti novu sezonu. Ove godine, pripremite se za kombinaciju svežih i sofisticiranih tonova.

1726397741_7619ae7eff8408c49d22591c945725edad5508e6.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Vreme je da istražimo najnovije trendove u svetu šminke koji će dominirati jesenjom scenom 2024. godine.

Smeđi tonovi 

Jedan od ključnih trendova ove jeseni je "latte makeup", koji je stekao značaj tokom leta i nastavlja da osvaja srca ljubitelja šminke. Ovaj stil donosi sofisticiranost i svežinu kroz bogate smeđe tonove. Uz nijanse cimeta, karamele i čokolade, monohromatski izgled za oči, usne i obraze pruža elegantnu alternativu klasičnoj crnoj. 

Sjajan detalj na početku oka

Sjajni detalji su ponovo u centru pažnje. Za isticanje očiju, koristite metalik nijanse u unutrašnjim uglovima očiju. Dodajte srebrni sjaj kako biste naglasili efekat smokey očiju, a metalik tonovi u pregibu oka pružaju jedinstven obrt. Ovaj trend dodaje dubinu i neodoljivu privlačnost vašem izgledu.

Sjajevi

Ni ove jeseni se neće vratiti klasični mat karmini. Ove godine je takođe obavezan sjaj koji će vizuelno dati veći volumen usana. 

Dramatični tonovi

Iako je i dalje zastupljen "prirodan izgled" šminkanja, čini se da se na scenu vraćaju dramatični tonovi šminkanja. Ono što je dobro jeste da se oni savršeno se uklapaju u ovaj period godine, pa se preporučuje smanjenje upotrebe bronzera i pojačavanje ajlajnera. Gotički glamur donosi suptilnu interpretaciju nijansama smeđe, sive i crne. Guste trepavice i ajlajner dodaju dozu sofisticiranosti i dramatičnosti ovoj estetici.

Tanke obrve

Srpkinje posebno sada neguju prirodan izgled obrva koje su veoma guste i raščešljane, pa se čini da će ovaj trend našim ženama veoma teško pasti. Uskoro na scenu stupaju tanke obrve, ne ultratanke ni previše naglašene već prosto one koje ne upadaju u prvi plan. Iako većini stoji deblji oblik, sada je vreme za promenu. 

(Informer)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas