Oglas
· · Komentari: 0

NA OVE MIRISE SVAKA ŽENA PADA: Muškarci treba da nose ove mirisne note da osvojili svaku ženu

Ovo su mirisi koje žene žele da osete na muškarcu

1729160020_shutterstock_2051564753.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

LJubav ide... kroz nos. Informacija koju ne treba zanemariti su mirisi. Otkrivamo vam na koje note žene padaju.

Orijentalne drvene mirisne note imaju misteriozan efekat
Orijentalne drvene note poput mošusa ili sandalovine su čista zavodljivost. Kaže se da imaju afrodizijački efekat na koji svaka žena pada. Drvene, blago voćne i slatke note čine muškarca misterioznim. U isto vreme, ove note simbolizuju koncentrovanu muškost, suverenitet i zavodljivost.

Sportski sveži mirisi signaliziraju energiju i volju


Žene žele muškarce koji znaju šta žele. Ambiciozne, odlučne i pune energije. To je ono što žene povezuju sa takozvanim šipre mirisima, jer sveže note podsećaju na sportskog momka koji zrači neverovatnom elegancijom. Karakteristike ove grupe su bergamot i molekul ambroksan.

Koliko parfema treba staviti?


Molim vas, ne preterujte. Da biste obavili žene mirisnim oblakom zavodljivosti, treba obratiti pažnju na koncentraciju parfema. Eau de Parfum je jači od eau de toilette. Stoga, jedan ili dva prskanja su dovoljna. Na kraju, želite da privučete žene, a ne da ih ugušite. Sa eau de toilette, ne treba prskati više od četiri puta.

Gde treba naneti miris?


Usput, nije samo miris važan, već i gde ga prskate. Muški parfem razvija svoj puni aromatičan karakter na toplim mestima tela sa dobrom cirkulacijom krvi. Telesna toplota aktivira mirise, tako da se parfem može intenzivnije širiti. Takođe možete nekoliko puta poprskati parfema na kosu, posebno ako je malo duža. Postoji i rešenje za muškarce sa osetljivom kožom: prskajte odeću, kravatu ili šal.

Wanted 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas