Oglas
· · Komentari: 0

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA LIJAMA PEJNA: Ko je devojka sa kojom je boravio u hotelu pre nego što je nastradao?

Ova influenserka (25) nalazi se na fotografiji sa pokojnim pevačem nekadašnje popularne grupe "One Direction" na njegovom poslednjem postu na aplikaciji "Snapchat"

1729157858_Foto-Profimedia-Printscreen-X-Poptaless.jpg
Foto: Profimedia, Printscreen/ X - Poptaless
Oglas

Šokantna smrt Lijama Pejna u 31. godini skrenula je pažnju na njegovu devojku Kejt Kasidi. 

Na poslednjoj njegovoj footgrafiji su bili zajedno.

 

Ova influenserka (25) nalazi se na fotografiji sa pokojnim pevačem nekadašnje popularne grupe "One Direction" na njegovom poslednjem postu na aplikaciji "Snapchat", a koja je objavljena samo nekoliko minuta pre nego što je pao sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu, u Argentini i tragično skončao. 

Spakovala se i otišla dva dana pre smrti

Prema njegovoj devojci Kejt Kasidi, par je planirao da poseti samo pet dana, ali je na kraju ostao dve nedelje - zbog čega je ona otišla dva dana ranije.

Ona je 14. oktobra rekla da je odletela nazad u Majami, dok je Pejn ostao.

- Bila sam tako spremna da odem. Iskreno, volim Južnu Ameriku, ali mrzim da se predugo zadržavam na jednom mestu. A trebalo je da budemo tamo otprilike pet dana, pretvoreno u dve nedelje - rekla je u svom Tik Tok videu.

Dve godine unazad pa do momenta njegove smrti, Pejn i Kasidi su bili nerazdvojan par iako su, prema navodima stranih medija, tokom svoje veze imali uspona i padova. 

Borili se protiv glasina o raskidu

Maja meseca prošle godine počele su da kolaju glasine da su Lijam i Kejt raskinuli i to sve jer nisu objavili nijednu zajedničku fotografiju ceo april mesec. 

Nakon pojavljivanja ovih glasina, Izvor blizak paru rekao je za "The Sun" da je par i dalje u vezi ali da je Lijam fokusiran na svoju muziku, a Kejt trenutno boravi u SAD. Ubrzo zatim, juna meseca, objavili su zajedničku fotografiju na kojoj se drže za ruke, a zatim se pojavila i paparaco fotografija na kojoj su viđeni da zajedno napuštaju mesto zabave u Londonu, pa su i glasine prestale. 

Zajedno u njegovim poslednjim danima

Sudeći po poslednjem videu i fotografijama koje su objavljenje na Lijamovom "Snapchat" nalogu, Kejt je bila sa njim do njegovog poslednjeg dana. 

"Divan dan u Argentini," napisao je Lijam na njegovoj poslednjoj objavi, na kojoj se vidi kako srećno pozira sa svojom partnerkom Kejt Kasidi dok su gledali u ogledalo.

Šta se dogodilo?

Prema policijskom saopštenju "Lijam Džejms Pejn, kompozitor i gitarista, bivši član grupe One Direction, preminuo jenakon pada sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu.

U drugom policijskom saopštenju, nakon što je smrt potvrđena, navodi se da su policajci upućeni u hotel nakon hitnog poziva "koji je prijavio agresivnog muškarca koji je možda bio pod uticajem droge i alkohola".

Kada su stigli, glavni službenik je rekao da je čuo glasnu buku u unutrašnjem dvorištu hotela.

Pejn je imao impresivnu karijeru i kao solo umetnik i kao član pop senzacije "One Direction". Pop grupa je imala četiri albuma koja su dostigla prvo mesto u Velikoj Britaniji, a Liamov debi solo singl "Strip That Dovn" zauzeo je treće mesto na zvaničnim listama UK.

Ali ono što je punilo novinske stupce poslednjih nedelja nisu vesti iz Liamove muzičke karijere, već detalji iz njegovog privatnog života. 

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas