Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗАШТО ВАМ ЈЕ НЕОПХОДАН ПАРОЧИСТАЧ? Не само да ћете лакше и брже чистити - битно је и због здравља

Једноставан и моћан еколошки парочистач - савршен парочистач за домаћинство.

1726226532_71HLsyTPSgL._AC_SL1500_.jpg
Фото: Промо
Oglas

Wагнер Поwер Стеамер 915е користи пару да лако очистите безбројне кућне површине без употребе хемикалија. Трансформишите начин на који чистите свој дом помоћу Wагнер парочистача Поwер Стеамер 915е. Поједноставите своју рутину чишћења и будите ефикасни.

Фото: Промо

Овај свестрани парни чистач долази са свеобухватним комплетом додатака од 18 делова, дизајниран је да се ухвати у коштац са широким спектром задатака чишћења у вашем дому.  Поwер Стеамер 915е чини лаком борбу са тврдокорном прљавштином, док без напора уклања до 99,9% бактерија и вируса користећи само чисту водену пару.

Фото: Промо

Многобројне могућности примене, укључују и уклањање тапета, чишћење подова, купатила и тоалета, кухињских апарата, радних плоча, прозора, баштенског намештаја, ваших аутомобила и још много тога. 

Фото: Промо

Резервоар од 1,2 литра има грејни елемент од 1500 вати  и пружа импресивних 40 минута паре, из једног пуњења.

Фото: Промо

Са приложеним додацима као што су четке, ниједна површина не може избећи чишћење паром!

    • Лако маневрисање - захваљујући точкићима и склопивој ручки
    • Направљен од издржљивих материјала да издржи редовну, учесталу употребу
    • Чистом воденом паром елиминише до 99,9% бактерија и вируса
    • Поседује 18 различитих додатака за разноврсне опције чишћења
    • Интегрисани одељак за одлагање додатне опреме
    • Притисак од 3,5 бара за ефикасно чишћење
    • Капацитет резервоара од 1,2Л за дуже сесије чишћења без потребе за допуном
    • Дужина кабла 2,5 м и дужина црева од 3 м за већи домет
    • Тежи 5,6 кг за лаку преносивост
    • Моћних 1500 В за ефикасно стварање паре

Фото: Промо

Зашто препоручујемо чишћење паром?

Wагнер парне машине користе пару без хемикалија за отпуштање и растварање прљавштине,  масноће и чишћење безбројних површина! Прескочите хемикалије и будите мирни када чистите у домовима са децом и кућним љубимцима.

Фото: Промо

Зашто су Wагнерови парочистачи бољи?

Wагнер парочистачи су иновативни и долазе са више додатака за решавање безброј пројеката.

Више информација о само Wагнер Поwер Стеамер 915е  потражите на сајту www.roma.rs или у свим малопродајним објектима Roma company.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas