Можда никада нисте чули за овај трик, али верујемо да ћете га примењивати
Ољуштени лук треба ставити у замрзивач на 5-8 минута. Лук ће се охладити, а онда када га користите за кување, очи вам неће сузити!
Прочитајте још: Време је за поклањање: Идеални празнични поклони када не знате шта да купите
Најважније: лук само треба да се охлади, али не и замрзне, па га не прекувајте, иначе нећете моћи да га исечете. И након нормалног хлађења, очи неће бити иритиране.
Прочитајте још: Поклон који никако не смете да унесете у КУЋУ: Фенг шуи стручњаци саветују да га одмах баците или спалите (НГ)
Ова метода је посебно добра у случајевима када је потребно исецкати пуно лука, на пример, у јесенско-летњој сезони домаћих препарата. Па, и тако, ако кувате прво и друго за велику породицу и користите лук, киселите га за роштиљ, зашто га не ставите у замрзивач - зашто патити са запаљеним очима и сузама.
Ево тако занимљивог и необичног начина да се уверите да не плачете од лука.
Бонус видео:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ