Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
мој дом

Идеално решење за ГАРСОЊЕРЕ: Уредите мали стан тако да искористите сваки ћошак (ФОТО)

Скадинавски стил ће вам помоћи да ваш стан буде леп и функционалан

1654771227_apartments-1845884_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ваш стан може изгледати пространо и уредно без обзира на квадратуру. Немојте мислити да скучени простор није могуће уредити. Некада мањи простори изгледају лепше и сређеније од великих. Потребно вам је мање новца и времена да организујете мање станове. Зато немојте да тражите изговоре да се не потрудите око животног простора само зато што је скучен. 

Фото: Пинтерест

Кључни фактор јесу боје и светлост, а њихов значај се увећава уколико је реч о малом простору. У том случају, обавезно се треба држати светлих тонова, а обиље дневног светла је велики плус. На последње се у стамбеним просторима не може много утицати, али би расположиве изворе сунчевих зрака требало максимално искористити. Да би се то постигло, главна препорука је да се избегавају пуне преграде, које спречавају продор светлости. Тиме се уједно ствара и пространији амбијент.

Прочитајте још: Три хороскопска пара који доказују да се супротности привлаче: Да ли се проналазите?

Комбинација беле и по којег детаља од дрвета ће учинити амбијент светлим и пространим, а детаљи у црној и плавој боји створиће леп контраст. Употпуните стан уградном расветом, тачкасто распоређеном по плафону. С обзиром на то да су у гарсоњерама обично кухиња, дневна соба и трпезарија у истој просторији, одређеним намештајем ћете упети да је поделите на функционалне целине. У томе вам може помоћи линеарно организована кухиња, која је од дневне собе одвојена шанком. Осим што одваја кухињу, овај елемент замењује трпезарију како би се уштедео простор. 

Детаљима као што су прекривачи, слике и теписи ћете дати свој печат стану. Њих можете уклопити са бојама које преовладавају, а можете и да изаберете колорите који би дали контраст и простор учинили занимљивијим.  

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas