Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЕФИКАСНО ОТКЛОНИТЕ НЕПРИЈАТНЕ МИРИСЕ: Овај „изум“ можете да испробате у свом дому

Да ли сте знали да уз помоћ ове намирнице можете да отклоните непријатне мирисе?

1721488209_shutterstock_1489936988.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Шоља пиринча у неком простору који има непријатан мирис може да направу огромну разлику. Тако да је прављење тегле за отклањање мириса најлакша и најмириснија ствар коју можете да урадите за ваш дом.

Све што вам треба је тегла, кеса пиринча и омиљена мешавина етеричних уља.

Ако имате посла са веома непријатним мирисом за који мислите да се неће уклонити тако лако, можете да пробате са уљем лимунске траве.

А ако желите да додате само пријатан, суптилан мирис, пробајте уље рузмарина, менте или лаванде.

Припрема:

  • Сипајте 1 до 2 шоље пиринча у стаклену теглу
  • Додајте 10 до 20 капи етеричном уља
  • Можете да покријете горњи део прозрачном тканином и да је причврстте гуменом траком или једноставно да ставите поклопац на теглу
  • Теглу добро промешајте или протресите да се уља равномерно распореде

Овај „изум“ можете да испробате у сваком орману у свом дому, као и у свим малим просторијама које могу да се напуне стварима не баш тако свежег мириса попут вешераја или ходника.

Обавезно га одложите и склоните са пута, поготово ако не стављате поклопац јер постоји „опасност“ да оборите теглу.

Ако више не осећате мирис, поново промућкајте пиринач да боље распореди уља.

У зависности од количине влаге у просторији, шоља пиринча треба да потраје најмање 4-6 месеци.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas