Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НА ОВЕ МИРИСЕ СВАКА ЖЕНА ПАДА: Мушкарци треба да носе ове мирисне ноте да освојили сваку жену

Ово су мириси које жене желе да осете на мушкарцу

1729160020_shutterstock_2051564753.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Љубав иде... кроз нос. Информација коју не треба занемарити су мириси. Откривамо вам на које ноте жене падају.

Оријенталне дрвене мирисне ноте имају мистериозан ефекат
Оријенталне дрвене ноте попут мошуса или сандаловине су чиста заводљивост. Каже се да имају афродизијачки ефекат на који свака жена пада. Дрвене, благо воћне и слатке ноте чине мушкарца мистериозним. У исто време, ове ноте симболизују концентровану мушкост, суверенитет и заводљивост.

Спортски свежи мириси сигнализирају енергију и вољу


Жене желе мушкарце који знају шта желе. Амбициозне, одлучне и пуне енергије. То је оно што жене повезују са такозваним шипре мирисима, јер свеже ноте подсећају на спортског момка који зрачи невероватном елеганцијом. Карактеристике ове групе су бергамот и молекул амброксан.

Колико парфема треба ставити?


Молим вас, не претерујте. Да бисте обавили жене мирисним облаком заводљивости, треба обратити пажњу на концентрацију парфема. Еау де Парфум је јачи од еау де тоилетте. Стога, један или два прскања су довољна. На крају, желите да привучете жене, а не да их угушите. Са еау де тоилетте, не треба прскати више од четири пута.

Где треба нанети мирис?


Успут, није само мирис важан, већ и где га прскате. Мушки парфем развија свој пуни ароматичан карактер на топлим местима тела са добром циркулацијом крви. Телесна топлота активира мирисе, тако да се парфем може интензивније ширити. Такође можете неколико пута попрскати парфема на косу, посебно ако је мало дужа. Постоји и решење за мушкарце са осетљивом кожом: прскајте одећу, кравату или шал.

Wантед 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas