Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нова истраживања кажу да мачке више воле жене: Због чега је то тако?

Мачке су мала и слатка створења који желе да се мазе и играју са својим власницима.

1720272716_shutterstock_2169854561.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Постоје бројна истраживања која доказују да су мушкарци који чувају мачке као кућне љубимце паметнији, нежнији и привлачнији женама, али да ли сте знали да мачке ипак више воле жене? Према најновијем истраживању, мачке више уживају у женском друштву него у друштву мушкараца.

Питате се зашто је то тако?

Жене имају нежнији глас

Женски глас, за разлику од гласа мушког пола, звучи нежније. Па, баш као што деца реагују боље на нежнији тон гласа, тако је и код мачака. Оне уживају да слушају своје власнице док говоре, и мачке лакше „комуницирају“ са женама када им нешто треба.

Руке и додир

Генерално жене имају нежније руке од мушкараца. Ако жене воде рачуна о томе како додирују мачку, вероватно ц́е створити посебну везу са њом.

Мајчински инстинкт

Жене имају природно урођени мајчински инстинкт. Оне брину о својој деци на посебан начин, а исто тако се опходе према мачкама. Најважнија потреба свакога љубимца је да буде нахрањен, а ако се мачка налази у породици, жена ће је највероватније хранити и тако задобити њену наклоност. Такође, женска способност за бригу и љубав према мачки подсетиће љубимца на бригу коју је примао од властите мајке.

Сличне особине

Пас је човеков најбољи пријатељ. Он прати свог власника, хода и трчи са њим, а мачке су више везане за своју имовину. Мачке стално желе да буду чисте и уредне, а то подсец́а на женске особине.

Више интеракција

Мачке имају тенденцију да бирају жене јер оне проводе више времена са њима. Што више пажње добију од неке особе, то су им склоније. Као и у људским односима, што се више посветите вашој мачки, већом љубављу ће вам узвратити.

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas