Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВАКА ВЕЗА ПРОЛАЗИ КРОЗ 7 ФАЗА: Корак по корак кроз емотивне односе

Осећања могу бити или тренутни апсурд или доживотна бајка. Међутим, шта може бити једноставније и истовремено теже од изградње односа између мушкарца и жене?

1720263973_shutterstock_2304305251.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Емотивни односи могу бити различити: бурне романсе са страственим састанцима, топла породична осећања у пријатним околностима, односи у којима партнери зависе једно од другог и деструктивни односи са дуготрајним болним исходом итд. Међутим, све ове опције за развој односа између мушкарца и жене обједињује једна мала нијанса - сви парови пролазе кроз ових 7 фаза односа.

Да ли сте имали искуство да градите везу с партнером, али онда су се осећања која су изгледала јача од челика после неколико месеци претворила у прах? Ако и даље себи постављате питање: "Зашто?", онда је застаните и прочитајте којих 7 фаза пролази свака веза. Инга Медведева, психолођкиња, стилисткиња и ауторка курса "На путу ка свом стварном ја",  поделила своје професионалне тајне и изнела које су то фазе односа између мушкарца и жена. Све је много једноставније него што се чини.

7 фаза везе кроз које пролази апсолутно сваки пар:

1. Период "букета од слаткиша"

Период букета слаткиша је наивно, али невероватно романтично време. Све цвеће и поклони, а партнер је као принц из бајке, чак и на модерном коњу (аутомобилу).

2. Презасићеност

Презасићеност је период када скинете ружичасте наочаре и почнете да оцењујете партнера, његове речи и поступке, без икакве забуне у глави. Да ли је он заиста јунак вашег романа?

3. Гађење

То је фаза гађења. Скинувши ружичасте наочаре, ослободили сте се илузије која је подстакла ваше романтично расположење током прилично дугог периода. Даље, постоје две опције за развој догађаја: или се пар распада због унутрашњих сукоба; или партнери почну да прихватају једни друге онаквим какви јесу.

4. Стрпљење

Стрпљење је фаза када правите компромис са својим партнером, показујете мудрост и навикавате се поменуто.

5. Поштовање

У фази поштовања јасно разумете и прихватате улогу сваког од вас у вези и почињете да се односите једни према другима с највећим поштовањем и поштовањем. Партнер има апсолутну вредност за вас.

6. Пријатељство

Пријатељство је период када се људи још више зближавају једни са другима, већ сте много тога доживели и почели да разумете свог партнера на први поглед и на први гест.

7. Права љубав

Права љубав је на крају. Након што прођете кроз све претходне фазе, ви и ваш партнер достижете права осећања.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas