Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта ПОЛОЖАЈ СПАВАЊА открива о нама? Да ли имате тиху снагу или сте слободног духа?

Тестови личности су забаван начин да откријете нешто ново о себи. Да ли сте се икада запитали шта ваш положај спавања открива о вама?

1722942417_shutterstock_620967584.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Иако је наизглед безначајан, начин на који спавате може понудити изненађујући прозор у вашу личност и друштвено понашање. Истраживач спавања Семјуел Данкел улази у ову фасцинантну везу у својој књизи "Позиције спавања", предлажући да је "начин на који спавамо начин на који живимо“.

Ако спавате на леђима

Ако спавате на леђима, имате задивљујућу личност. Поседујете тиху снагу. Склони сте да будете фокусирани и одлучни у том свом настојању. У животу се крећете са самопоуздањем, избегавајући непотребне драме и сукобе. Презирете плетење мреже лажи. Упуштање у неозбиљне трачеве или дружење са онима који не испуњавају ваше стандарде није вам нимало привлачно. Приоритет дајете личном расту и менталном благостању, тражећи искуства која обогаћују вашу душу.

Постављате висока очекивања за себе и друге. Ваша интроспективна природа скрива ваше мисли, па више посматрате и анализирате него што реагујете. Вођени сте непоколебљивим оптимизмом и жељом за интетнзивним животним искуствима. Имате магнетну привлачност и снажну личност. Живот је за вас краљевска авантура. Жудите за причама и успоменама.

Бирате каријеру која омогућавају да користите своје друштвене вештине и харизму. Ваша убедљива природа, способност повезивања са другима и јаке комуникацијске вештине чине вас одличним за позиције у продаји и маркетингу, менаџменту, односима с јавношћу и комуникацији.

У љубави сте партнер који пружа подршку и одани. Такође можете се понекад понашати као шеф и бити захтевни. Уживате сами са собом и волите да сами доносите одлуке. Имате позитиван поглед на живот и верујете у најбоље. Прочитајте шта о вама говори страна кревета на којој спавате.

Ако спавате на стомаку

Ако спавате на стомаку, ви сте особа која пршти од живота. Разиграни сте, отворени за нова искуства и увек расположени за добар провод. Директни сте и јасни у комуникацији. Ваша искреност понекад може изгледати грубо, али то је само ваш начин да пресечете буку и завршите ствари.

Поседујете изузетну јасноћу о својим жељама и тежњама, и следите их слободног духа, неоптерећени непотребним компликацијама. Истраживач спавања Самјуел Данкел сугерише да људи који спавају на стомаку могу бити импулсивни, несигурни или да немају самопоуздања. Жудите за контролом и редом. Конструктивно поступање са критиком може бити изазов за вас. Уз мало рада на себи, можда ћете, међутим, савладати уметност прикривања таквих рањивости. Живот је чаша допола пуна за вас, а ви изражавате огромну захвалност за све што имате.

Ваша независна природа, спремност на ризик, авантуристички дух, љубав према физичкој активности, изражајна личност и жеља за пажњом чине вас одличним за рад у предузетништву, војсци или адвокатури, атлетици, спорту, сценској уметности итд.

У везе уносите много енергије и узбуђења, веома сте страствени. Можда ћете морати да радите на томе да будете флексибилнији и компромиснији. Понекад се можете понашати као тврдоглаво дете.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas