Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВЕ 3 СТВАРИ ВАС ПОДМЛАЂУЈУ: Ове ствари се нити једу нити се мажу

Не морате да трошите на нове производе за негу коже. Ове 3 једноставне ствари ће вам одмах обрисати неколико година, а не мажу се на лице нити се једу.

1729582676_shutterstock_1701720295.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Добро старење не би требало да значи јурење за немогућим идеалом или борбу против неизбежних промена које долазе с временом. Неке од најупечатљивијих старијих жена јесу оне које прихватају своје јединствене атрибуте у свакој животној фази. Сетите се Хелен Мирен или Енди Мекдауел.

Уз то, можда ћете осећати и више сампоуздања ако ваш изглед одговара ономе како се осећате изнутра. Другим речима, ако се осећате младолико, зашто не бисте истакли физичке карактеристике које у вама сијају?

Вики де Роса, који даје савете за здравље и лепоту женама старијим од 50 година, каже да постоје три једноставна начина да "тренутно" обришете године са свог изгледа - и можете их све испробати данас да бисте се осећали пријатније у својој кожи. Још боље, нећете морати да мењате своју исхрану или трошите новац на скупе процедуре или производе за негу коже.

„Ово није нешто што ћете ставити на кожу, ово није нешто за јело. Ово су тренутне ствари које могу да помладе ваш изглед“, рекла је Де Роса у ТикТок објави у јулу ове године.

Она препоручује да пронађете ласкаву фризуру и фризуру за ваш облик лица. И док сте у прошлости можда били избегавали шишке, Де Роса каже да их вреди испробати.

„Шашке увек чине да изгледате млађе“, каже она, напомињући да су равна коса и шишке рецепт за тренутни младалачки изглед.

Друго, време је да прегледате орман - иако вам не треба потпуно нова гардероба да бисте видели резултате. Она каже да одређивањем које боје најбоље пристају вашој кожи - наранџаста, смеђа или зелена - можете истаћи свој природни сјај кроз избор одеће.

У свом видеу напомиње да је намерно носила наранџасту јер јој она истиче кожу. Друге боје немају исти ефекат.

„Ако носим црно или сиво, кожа делује мртво. Дакле, схватите које су ваше боје и носите оне боје од којих ће ваша кожа изгледати боље“, саветује Де Роса.

Де Росин трећи и последњи савет је онај који она сматра "лаким", а укључује додатке.

„Трећа ствар је некако лака и очигледна је: накит“, каже она.

„Класични накит увек чини да људи изгледају старије. Забаван накит - фанки - много наруквица, велике минђуше. Такве ствари дају вам млађи изглед.“

Иако Де Роса признаје да ове „инстант поправке" неће нужно учинити да изгледате „20 или 30 година млађе“, она каже да ће вам дати тај „младачки изглед“ уз мало труда.

Експериментишите са својим изгледом, ризикујте и обратите пажњу на оно због чега се осећате добро у својој кожи. На крају крајева, самопоуздање је најбољи додатак у било којој доби.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas