Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ова девојка има НАЈВЕЋЕ УСНЕ НА СВЕТУ:Због силних филера, њено лице се укочило и не може више да се смеје

Андреа је власница највећих усана и одлучила је да настави са уградњом филера, упркос упозорењу лекара

1715939885_Najveca-usta.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Андреа је девојка која се може похвалити највец́им уснама на свету, а сада је њен пут пуњења усана отишао још даље.

Андреа Иванова је бугарска инфлуенсерка, која је потрошила више од 23 хиљаде евра само на филере за усне, а раније је била на насловним страницама када је у једном дану била подвргнута са укупно шест операција као "експеримент".

Ова двадесетшестогодишњакиња такође има филере у образима и објаснила је да је накупљање филера "изазивало боре", па јој је филер убризган са обе стране носа како би спречила да "изгледа старо".

Рекла је: "Мој доктор је рекао да је веома важно (имати филере) на овим местима, јер би ми лице током година изгледало старо, пошто имам велику количину филера на уснама, као и у мојим јагодицама. Са обе стране лица се накупља филер, што изазива боре", преноси британски лист "Мирор".

"Тако деликатна подручја морају бити хидрирана и убризгана да би ствари биле свеже и младе. Навикла сам на овај слатки бол и волим дивне резултате након тога."

Андреа је рекла да је приметила да јој се назолабијалне боре "погоршавају" пре него што је 2. маја добила своју последњу туру филера, на коју је потрошила више од 500 евра. И иако је задовољна како је процедура испала, бивша студенткиња философије из Бугарске ипак је имала неке почетне бриге.

Она је објаснила: "Ово подручје је прилично опасно за ињекције јер се ту налазе синуси, као и многи крвни судови. Могуц́е је да ако су они зачепљени, ситуација би могла бити опасна по живот. Иако опасна, по мом мишљењу, ја морам да убризгам ово подручје како би сачувала младалачко лице."

Андерин хирург је изразио забринутост због броја процедура кроз које је прошла, али Андреи је од тада речено да ако жели да настави са својом екстремном трансформацијом, мора да предузме неке неопходне мере предострожности како би се заштитила и смањила ризик од компликација.

"Мој доктор је забринут због некрозе ткива на мојим уснама, али све док сам пажљива и не заборавим да се хидрирам, требало би да будем добро", објаснила је она, "Тешко је да се насмејем и морам да пијем пуно воде јер хијалуронска киселина делује као сунђер, не могу да трљам лице рукама када га перем, нити да правим било какве нагле покрете тамо где су новоубризгана места".

"Уверени су, ипак, да и ја одлазим предалеко са повећањем јагодица, али сам апсолутно убеђена да ц́у наставити са овим захватима без престанка."

Стилл

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas