Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

7 НАЧИНА ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДАН СРЕЋНИ УПРКОС КИШИ: Чаролија може да се деси док се облачите или доручкујете

Према стручњацима ових 7 ствари помоћи ће вам да будете насмејани и ведри упркос киши и лошем времену.

1714806841_shutterstock_2393399367.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Како започињете дан? Да ли почињете дан са срећом, радошћу или тугом и љутњом? Начин на који започнете јутро може утицати на остатак дана. 

Промена ситуација није увек могућа, али можете променити свој став и доживљај. Тајна је у томе да научите да гајите оптимистичан став и да прихватите ствари на које не можете да утичете и које не можете да промените. Ово су 7 савета, стручњака који ће вам помоћи да започнете дан срећни и насмејани без обзира на лоше време и околности.

Након што се пробудите, седите на кревет и поновите у себи неколико пута следеће реченице: „Данас је диван дан. Данас је велики дан. Данас ћу уживати ”. Битно је да сметнете с ума проблеме док понављате ове речи.
Започните дан са позитивним ставом и решеношћу да се данас осећате добро без обзира на све. Већина људи дозвољава да им околности диктирају шта да мисле, осећају и очекују. Можете обрнути овај процес. Ви сте креатор ваших мисли и осећања.
Нађите неколико минута за истезање и вежбање тела ујутру.
Уведите рутину обавезног доручка, на тај начин смањићете напетост и нервозу и добићете енергију да обавите све што сте испланирали.
Нађите барем неколико минута за слушање омиљене музике ујутру. То можете учинити док се облачите или док припремате доручак.
Одвојите ујутру времена за читање инспиративних цитата или неке ведре теме, на тај начин ћете ојачати концентрацију и добро расположење.
Урадите неке мале радње које ће вас чинити срећним сваки дан, као што су разговор са неким од својих пријатеља, шетња парком или куповина поклона, пише сајт Суццесс Цонсциоуснесс.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas