САВРШЕН РЕЦЕПТ ЗА КИСЕЛУ ПЕГЛАНУ ПАПРИКУ: Зимница без конзерванса је феноменалног укуса и траје дуго
Црвене паприке су у Србији синоним за јесен, када у њима уживамо на разне начине, а већ дуго постоји традиција припреме пеглане паприке за зимницу.
Црвене паприке су у Србији синоним за јесен, када у њима уживамо на разне начине, а већ дуго постоји традиција припреме пеглане паприке за зимницу.
Салата са шампињонима и киселим поврћем се спрема веома једноставно.
Направите туршијске паприке пуњене купусом без конзерванса и сирћета
Заборавите на куповне компоте из конзерве!
Припрема зимнице уопште није компликован посао, већ је ствар у познавању основних правила припреме.
Многе домаћице избегавају да за зимницу спреме киселе краставце, јер им прокисну, што се са овим рецептом никада не дешава!