Да ли је преосетљивост на храну болест?
Преосетљивост на храну веома тешко се може установити
Преосетљивост на храну веома тешко се може установити
У ординацијама алерголога очигледне су последице неселективног и претераног узимања витамина и минерала "на своју руку", нарочито од почетка епидемије ковида 19.
Производња вештачких боја за храну у последњих 60 година повећала се чак 5 пута.
Сигурно вам се барем једном у животу догодило да легнете гладни
Симптоми алергије на неке намирнице појављују се још током њихове конзумације, а последице игнорисања ових симптома могу бити трајно лоше по наш организам.
На несрећу свакога ко је барем једном радио у ресторану не постоје писана правила о томе како се треба понашати када једемо изван своја четири зида.
Иако сте сигурно у шали пожелели да сте алергични на храну како бисте је уносили у мањим количинама, алергија на храну може изазвати озбиљније здравствене проблеме