Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЖИКА ИХ ЈЕ "УРАДИО" ЗА ПАРЕ": Зашто Соња Савић није глумила у наставку филма "Ми нисмо анђели"?

Соња Савић је у култном филму тумачила лик симпатичне Марте, а једном приликом је открила због чега није глумила у наставцима овог остварења

1726046576_Foto-Ataimages.rs-A.A.-D.-Milovanovic-Printscreen-YouTube-Milan-Djurdjevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А. Д. Миловановић, Принтсцреен/ YоуТубе - Милан Дјурдјевиц
Oglas

Филм "Ми нисмо анђели" Срђана Драгојевића важи за један од култних. Снимљени су и наставци, ова комедија је данас легендарна. Радња је једноставна у сваком од наставака Анђео и Ђаво се боре душу једног од ликова.

Срђан Тодоровић је био Ђаво, а Урош Ђурић Анђео у свим деловима. У првом је играла и Соња Савић, која је тумачила лик Марте, а у интервјуу који је дала 2005. године за загребачки "Т портал" глумица је открила зашто није играла у наставку.

- Ту је било њих троје-четворо који су се рвали за хонорар. Жика Тодоровић им је био проблематичан, иначе ја Жику јако волим и драго ми је што их је добро "урадио" за паре јер то и заслужују. Можда су они хтели и без њега, али су ваљда схватили да би било "тоо муцх" да нема ни Жике…

- Иначе, колико ја схватам, редитељ и три глумца. Дакле четири хонорара, зарадили су око два милиона динара. Знате ли ви колике су то паре?! Колико сам чула, режисер је сад требао да ради неки ангажовани филм, али се одлучио за "Анђеле 3“. Не смем ништа да причам о томе јер нећу добити улогу, ха-ха! - рекла је Соња Савић тада.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas