Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗАЈЕДНО ПРОШЛИ КРОЗ ПАКАО: Ко је 20 година млађа супруга Драгана Маринковића Маце?

Драган Маринковић Маца, познати глумац, комичар и водитељ, дуго је присутан на јавној сцени, али о његовом приватном животу се не зна много

1724143873_Foto-Printscreen-Instagram-jovanadraganova.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - јованадраганова
Oglas

Иако се суочио с великом трагедијом и тешким животним борбама, Маца је остао јак, а највећу подршку му је пружала његова супруга Јована, која је двадесет година млађа од њега.

Шармантни Сарајлија брзо је схватио да је Јована жена његовог живота, па су се одлучили на брак после само неколико месеци везе.

Њихов однос је био изузетно складан, и упркос изазовима, остали су чврсти и посвећени једно другом.

- Ја сам моју жену, моју Јовану, оженио за врло кратак временски период. Ми смо почели да се забављамо 8. септембра, а 14. јануара смо обавили венчање. На њен рођендан сам је почастио, то је њој значило, тај папир - испричао је Маца.

Он је истакао да је њихово венчање било интимно и да, иако му сам чин венчања лично не значи много, с Јованом ужива у брачном животу.

– Ја сам направио фешту на неком сплаву, нас десетак и долази фрајер и каже: "Добар дан". Она доживела два везана мождана удара и ту су кум и кума... Мени тај папир није ништа значио. Сад ми је предиван живот – рекао је приликом једног гостовања у емисији Магазин Ин.

Маца, иначе, из претходних љубави има двојицу синова, с којима његова животна сапутница, иначе фризерка, има сјајан однос.

- Јована се дивно слаже са њима - задовољан је глумац.

Он није крио своју жељу да с Јованом изгради велику породицу, а пар је пре извесног времена доживео тешку трагедију – изгубили су тројке.

- Јовани је било ужасно. Морали смо после тога да одемо на неколико месеци ван Београда како бисмо се склонили од свега. Требиње нам је било уточиште четири-пет месеци. Тамо смо се фино одморили од београдске гужве и хаоса - рекао је Маринковић и истакао да је било битно да се психички опораве од свега кроз шта су прошли.

Глумац је испричао и да се трудио да подржи супругу у тешким моментима, као и да има много сличних случајева свуда око нас.

- Морали смо и психички да се ресетујемо због тог губитка. Јовани сам у тим тренуцима био велика подршка. Тешко је то поднела, јер јој је то била и прва трудноћа. Некако смо испливали из свега и идемо даље. Грозно је што таквих случајева као што је наш има много. Много парова пролази кроз ту агонију. Не знам да ли је то од бомбардовања или лоше хране - закључио је он.

Ипак, глумац не одустаје од своје жеље да има потомство са супругом.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas