Oglas
· · Komentari: 0

ZAJEDNO PROŠLI KROZ PAKAO: Ko je 20 godina mlađa supruga Dragana Marinkovića Mace?

Dragan Marinković Maca, poznati glumac, komičar i voditelj, dugo je prisutan na javnoj sceni, ali o njegovom privatnom životu se ne zna mnogo

1724143873_Foto-Printscreen-Instagram-jovanadraganova.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - jovanadraganova
Oglas

Iako se suočio s velikom tragedijom i teškim životnim borbama, Maca je ostao jak, a najveću podršku mu je pružala njegova supruga Jovana, koja je dvadeset godina mlađa od njega.

Šarmantni Sarajlija brzo je shvatio da je Jovana žena njegovog života, pa su se odlučili na brak posle samo nekoliko meseci veze.

NJihov odnos je bio izuzetno skladan, i uprkos izazovima, ostali su čvrsti i posvećeni jedno drugom.

- Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir - ispričao je Maca.

On je istakao da je njihovo venčanje bilo intimno i da, iako mu sam čin venčanja lično ne znači mnogo, s Jovanom uživa u bračnom životu.

– Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život – rekao je prilikom jednog gostovanja u emisiji Magazin In.

Maca, inače, iz prethodnih ljubavi ima dvojicu sinova, s kojima njegova životna saputnica, inače frizerka, ima sjajan odnos.

- Jovana se divno slaže sa njima - zadovoljan je glumac.

On nije krio svoju želju da s Jovanom izgradi veliku porodicu, a par je pre izvesnog vremena doživeo tešku tragediju – izgubili su trojke.

- Jovani je bilo užasno. Morali smo posle toga da odemo na nekoliko meseci van Beograda kako bismo se sklonili od svega. Trebinje nam je bilo utočište četiri-pet meseci. Tamo smo se fino odmorili od beogradske gužve i haosa - rekao je Marinković i istakao da je bilo bitno da se psihički oporave od svega kroz šta su prošli.

Glumac je ispričao i da se trudio da podrži suprugu u teškim momentima, kao i da ima mnogo sličnih slučajeva svuda oko nas.

- Morali smo i psihički da se resetujemo zbog tog gubitka. Jovani sam u tim trenucima bio velika podrška. Teško je to podnela, jer joj je to bila i prva trudnoća. Nekako smo isplivali iz svega i idemo dalje. Grozno je što takvih slučajeva kao što je naš ima mnogo. Mnogo parova prolazi kroz tu agoniju. Ne znam da li je to od bombardovanja ili loše hrane - zaključio je on.

Ipak, glumac ne odustaje od svoje želje da ima potomstvo sa suprugom.

(Alo)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas