Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

„Волео бих да добију правог човека поред себе“: Ацо Пејовић о васпитању ћерки

Певач Ацо Пејовић има три ћерке

1717310725_pejovic_kzn_20052024_0065.JPG
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Познати певач Ацо Пејовић не бриљира само на музичкој сцени, већ и у улози оца будући да је поред своје успешне каријере посвећен родитељ.

Певач је са супругом одгајио и извео на прави пут три предивне ћерке на које је цела фамилија поносна, о чему је отворено говорио за Гранд.

-Трудимо се још увек. Оне су сад одрасли људи, тако да надамо се да немају куд да залутају. Не зна човек шта живот носи, али трудимо се и супруга и ја да заиста остану на том путу и буду добри људи као што јесу. Хвала Богу, супруга и ја смо срећни, задовољни и поносни – рекао је Пејовић.

Познато је да су очеви строжији када су у питању избори партнера њихових ћерки, а ево како на то реагује Ацо Пејовић.

-То је ствар њиховог избора, не желим да се мешам, нити ћу се мешати. Када крену лептирићи у стомаку, не можете никог да зауставите. Када срце изабере, то је тако, барем је то моје мишљење. Трудим се да здраво размишљају, бирају срцем, али добију правог човека поред себе – искрен је певач.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas