Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Весна Змијанац је одбијала да сними песму која је постала њен велики ХИТ: "Било је ту и суза"

Весна Змијанац је снимила неке од највећих хитова народне музике

1725541662_vesna_zmijanac_kraljevo_13072024_0051.JPG
Фото: Владимир Васиц/АТАИмагес
Oglas

Весна Змијанац својевремено је била једна од највећих звезда старе Југославије, а један од њених великих хитова је песма "Не куните црне очи".

Драган Стојковић Босанац присетио се једном приликом сарадње са Весном Змијанац и открио да је плакала јер није желела да сними песму која је касније постала хит.

- Весна је исто пре тога имала хит, међутим ја сам јој направио песму "Не куните црне очи“, то је моја песма. Ту је било осам песама, осам хитова.Она је тада показала једно стрпљење, кад смо снимали ту плочу било је ту и суза, неће да пева, па хоће да пева. Излазила је напоље, па се враћала, стварно је било тако, али ето успели смо - испричао је композитор тада.

Подсетимо, Весна Змијанац била је пре Зорице Брунцлик у браку са Мирољубом Аранђеловићем Кемишем, а како је Кемиш написао, он је сазнао да је Весна у једном тренутку била с његовим колегом и пријатељем Драганом Стојковићем Босанцем.

- У то време, Драган Стојковић нам је био кућни пријатељ и он је заиста једини човек у кога не бих посумњао да би ми се икада мешао у брак, а накнадно сам сазнао да је у октобру претпрошле године (1985) већ био са Весном, као и после тога. У новембру сам се споразумно растао с Весном Змијанац, сазнавши за њене многобројне авантуре – написао је Кемиш.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas