Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ВЕРНА САМ КАО ПАС": Барбара Бобак проговорила о свом љубавном животу

Певачица Барбара Бобак открила каква је у емотивним везама

1716030943_1702625600_f7caf5d56ad59801c46a8d71939a7b405dc6c1fe.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

У новој епизоди, друге сезоне "Цеца схоw", највећа музичка звезда на Балкану, Светлана Цеца Ражнатовић угостила је колегинице Едиту Арадиновић и Барбару Бобак.

Певачица Барбара је проговорила и о свом љубавном животу, али и о бившим везама са познатим колегама. Упитана да ли би опет бирала партнера из јавног живота, Бобак каже да би свакако волела да јој следећа веза буде у тајности.

- Не знам, ја не бирам партнера на тај начин. Једноставно се деси, ни њега нисам бирала на тај начин. Чак иако би неко био са јавне сцене, гледала бих да то буде у тајности. Јер људи баш знају некако то да упрљају - каже Бобак и додаје:

- Ми смо јавне личности, па морамо да трпимо нека разноразна мишљења, али мислим да то не треба јавно да се прича. Људима не можеш угодити, али што бих ја њима угађала - каже Бобак.

Истиче и да је цео живот била верна као пас, иако је окружена мушкарцима.

- Некоме ако је у крви да је љубоморан и посесиван, он ће бити такав. Ја сам цео живот била верна као пас, иако сам већински била окружена мушкарцима свакодневно. Заједно идемо и спавамо једни преко других, али мени кад завршим свирку није ни до мене, а не до неког другог - каже Барбара.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas