Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Барбара Бобак се обратила фановима: Певачица има необичан захтев

Барбара Бобак је "наручила" несвакидашњи поклон и рекла им да јој не шаљу више бели лук.

1723118863_6de2973d4efc0447b8837d138c119f4a84ca9955.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ З.М.
Oglas

Певачица Барбара Бобак редовно пуни клубове широм региона, а јуче је чак и највећи клуб у Црној Гори био попуњен до последњег места.

Да је једна од омиљених певачица међу омладином говори и то што јој фанови редовно обасипају поклонима, а с обзиром на то да је Барбара рекла да обожава бели лук, једно време су јој га константно слали.

- Не доносе ми више бели лук. Хвала Богу, зато што нисам више знала шта ћу са белим луком. Буде ми жао тако да оставим и онда ја то понесем. Стрпам све у комби и онда тако нека главица западне, па остане иза седишта, па то онда мало прокисне, па тражимо одакле допире тај мио мирис трулог лука. Тако да, мало су искулирали, прошла је та фаза. Позивам сада своју публику да ми доносе тартуфе, јер баш волим тартуфе (смех).

Бобакова добија огромне хонораре, али није желела да каже тачну цифру.

- Уопште нисам упућена у своје финансије. Искрено, немам појма колико зарађујем, јер мој отац брине о новцу. Рекла сам му да нећу да знам колико новца имам и колико сам зарадила. Нећу да се оптерећујем с тим јер кад кренеш да гледаш овај посао кроз новац, оде маст у пропаст и више није то то. Није то та чиста љубав. Наравно, не радимо за кромпир. Радимо сви за паре, али довољно ми је да лепо живим и да могу да улажем даље у своју каријеру и да својој публици пружам нове пројекте и песме - почиње Барбара, па додаје:

- Није да он мени сад као нешто дозвољава или забрањује. Он ми је некако финансијски саветник, зато што је мој отац имао фирму преко 15 година, која је савршено функционисала и имао је савршену кредитну историју. Био је јако талентован трговац и генерално зна добро да барата новцем. И кад су моји били у највећим кризама, нама никад ништа није фалило, баш зато што он уме да распореди. Тако да, више он мене саветује. Не да ми да полећем у том неком смислу, да се залећем неким глупостима. Мислим нисам ни ја нешто алава. Ја сам сад у фазону да улажем у посао, каријеру, да направим неку дискографију. Да за неких 5 - 6 година могу да се осврнем и кажем "Лепо сам ја ово одрадила".

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas