Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"УСВАЈАЊЕ ЈЕ БИЛО НЕМОГУЋЕ": Прво оглашавање певачице која се породила у 52. години - "Моја девојчица је Божије чудо"

Певачица Сања Малетић (52) након дуге борбе за потомство недавно је на свет донела девојчицу

1720421917_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Shutterstock.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А., Схуттерстоцк
Oglas

Сања Малетић сада је проговорила о најрадоснијем тренутку у свом животу и захвалила се свима на подршци коју је добијала све ово време.

- Стигло је преко 10.000 порука, потрудићу се свима да одговорим. На свет је дошла једна чаробна девојчица која се зове Вања Степановић, она је чудо Божије, родила сам је на Видовдан. Говорила сам ја и о својим неуспесима, то траје седам, осам година, онда идеш даље, док сам жива док природа и Бог кажу да може, ја ћу да пробам. Одабир лекара је код мене био пресудан. Прва етапа је била припрема, била сам у Солуну код изврсног стручњака, било је јако лепо искуство тамо. Онда ме је преузео доктор у Београду, пружили су ми доста љубави, дали су снагу и мени и мојој беби. Имала сам срећу и могу да се захвалим Господу Богу. Није било могуће усвајање због мојих година. Борба је трајала седам, осам година. Нисам крила, много њих ме је видело. Буди људина и очекуј да буду и други према теби. Да бих дошла до циља нисам смела никаква узбуђења да имам. Боље је мало примирити се да можеш у молитви да изнесеш све - открила је Сања и додала:

- Трудноћа је била лагана, нисам повраћала. Јела сам трешње, све трешње са Цветкове пијаце сам појела, сад је зовем мајкина трешњица (смех). Волим што је девојчица и нису то нимало наивне године, на нама је да васпитамо своје дете да принесе чашу воде сутра својим родитељима. Ја сам 10 година у браку. Не експонирамо се, нико нема појма ни у којој фимри радим. Срећна сам што сам у свом животу одвојила приватно од пословног. Моја порука свим женама света је да буду истрајне и да се моле Богу. Ја сам својим колегама пријатељ и то су пријатељства која трају дуги низ година - навела је певачица у емисији "Премијера - викенд специјал" и открила да ли се чула са глумицом Љиљаном Јакшић Салветом, која је такође постала мајка у шестој деценији.

- Мислила сам на Салвету док сам била трудна, поздрављам је овом приликом пуно.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas