Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"У РОКУ ОД 30 СЕКУНДИ - РАВНА ЛИНИЈА" Проклетство или необична судбина чувеног холивудског глумца

Глумац Реј Лиота преминуо је 2022. у кревету поред своје веренице у Доминиканској Републици. Умро је у сну у 67. години.

1728119505_1181043_h-51560976_ff.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Извештај обдукције показало је да су смрт глумца Реја Лиоте узроковали срчани и респираторни проблеми, укључујући плућни едем (течност у плућима), респираторно затајење и акутно затајење срца.

Полиција је објавила да је примила позив нешто пре 6 сати ујутру 26. маја, а интервенирала је у хотелу у којем је Лиота одсео са вереницом Џеси Нитоло.

Нажалост, глумац је проглашен мртвим на лицу места.

Џеси је касније на Инстаграму проговорила о том губитку:

- Мој живот ових протеклих неколико година био је заиста чаробан. Реј и ја делимо дубоку љубав коју ћу заувек чувати у срцу - изјавила је она.

Рођен је у Њуарку, а одрастао је у дому својих усвојилаца, Мари и Алфреда Лиоте. Иако је усвојен када је имао само шест месеци, Лиота је у интервјуу с Ларијем Кингом рекао да је то знао од малих ногу. Глумца ће касније привући филмски пројекти који су се дотицали теме усвајања, као што је 'Идентицал'. На крају је ушао у траг и својој биолошкој мајци.

 - Раније нисам осећао горчину због усвојења, али кад сам упознао биолошку мајку схватио сам да је имала стварно ваљане разлоге. Тада сам схватио да готово 99 посто деце која се дају на усвојење, то је за бољитак детета... Домаћинство, ситуација, године једноставно диктирају да је то најбоље за дете- рекао је тада.

Након улоге у филму "Гоодфеллас" каријера му је полетела, а током снимања примио је вест да му мајка умире. Након што је завршио снимање сцене у филму у којој гангстери пале ресторан како би скупили новац од осигурања, Лиота је пожурио да види своју мајку.

 - Лежала је тамо и спавала. Ставио сам други кревет, легао покрај ње и рекао: 'Здраво, мама'. А онда, можда у року од 30 секунди или колико већ, равна црта. Био је то рак. Али чекала је да се опростим. Нисам хтео да идем јер сам знао шта следи - рекао је једном приликом Реј Лиота.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas