Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТУРБУЛЕНТАН ЉУБАВНИ ЖИВОТ НАТАШЕ БЕКВАЛАЦ: Побегла од куће због дечка, имала је три неуспела брака

Наташа Беквалац је од скромног девојчурка из Новог Сада постала права "фемме фатале".

1728717533_Natasa-BEKVALAC.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Живот једне од наших најлепших певачица, многи кажу и једне од најдуховитијих, био је поприлично буран за њених 44 година. Удавала се три пута, и то је непресушан извор шала које неретко збија и на сопствен рачун.

Детињство Наташе Беквалацбило је јако срећно, како је у пар наврата говорила. Рођена 25. септемрба 1980, Наташа је средња од три сестре, које су добили мајка Мира и отац Драгољуб, познати фудбалски менаџер. Ова рођена Новосађанка, често је са сестрама време проводила код баке и деке у Сремским Карловцима.

"Увек су нас остављали код бабе и деде. Нас пет сестара је време проводило у Сремским Карловцима. Мислим да смо једну исту јелку китили десет година. Биле смо срећне, а срећа није имала никаве везе са условима у којима смо били, а били смо у бакиној кући која се распадала" рекла је за "Блиц" једном приликом.

Љубав према музици од малих ногу

  
Наташа је још као девојчица учествовала на музичким емисијама, а често се појављивала и у тада популарној емисији за децу "Тобоган" код Миње Суботе. Поп звезда се од малих ногу навикла на славу и популарност.

Због прве љубави побегла од куће


Изрека "младост-лудост" није дошла тек тако, за џабе. Готово да не постоји особа која током тинејџерских дана или у раним двадесетим није учинила нешто "лудо", поготово када је реч о љубави. Изузетак нису ни славне личности, те је тако "новосадска барби" због првог дечка чак и побегла од куће. Мало ко зна за њене младалачке авантуре које су само показале да је Наташа била бунтовница од најранијих дана.

Давне 1990. године, када је тек започињала музичку каријеру, фатална Наташа је на летовању упознала црногорског бизнисмена Милована Лолу Лаковића. Није требало много да између њих плану искрице, и то такве да се за кратко време заљубила до ушију и одлучила да побегне! Са само 18 отишла је да живи са њим у Подгорицу. Ову љубав окончао је њен отац, Драгољуб Беквалац, који је отишао за Црну Гору и убедио је да се врати.

Касније је признала да није толико била заљубљена, колико је желела да тера инат строгим родитељима. "Нисам побегла зато што сам била заљубљена, ни због момка, већ из чистог бунта! Да бих показала родитељима, тј. тати да не може више да одлучује о свему у мом животу. Тим поступком сам их веома повредила, а и себе саму. Али то је био једини начин који сам тада смислила. Зато сам данас другачији родитељ него што су били моји. Своју децу не тучем, не вичем. Сигурна сам да разумевањем и љубављу, пажњом и нежним приступом можете допрети до детета пре него силом и грубошћу", рекла је Ната својевремено.

Миодраг Костић


Наташа Беквалац и бизнисмен Миодраг Костић Коле, и бивши супруг Маријане Матеус, своју четворогодишњу везу раскинули су када је она имала 24 године. На романсу су ставили тачку после њеног повратка са мора, а тада је и сама рекла да је њихова веза била турбулентна, али и да му је посветила емотивну баладу "Поново". Како је убрзо након раскида снимила песму, објаснила је да је баш због раскида ту песму доживела врло емотивно.

"Никада нисам причала о тим стварима, али сада желим да то урадим, да бих коначно ставила тачку на све, да новинари не би измишљали приче на ту тему, као и да ме не питају више о томе. Што се Миодрага тиче, наша веза је почела пре четири године. Никада нећу рећи ништа ружно о човеку са којим сам делила све. Желим да нагласим да је између мене и њега коначно - крај. Наша веза никада није била хармонична и то нисам могла да сакријем. Слични смо, али имамо различите погледе на свет. Никада нам се нису дешавале тако скандалозне и ружне ствари о којима се писало", рекла је тада Наташа Беквалац, пише Пинк.рс.

Прво оојављивање на "Сунчаним скалама"


Каријеру је започела на музичком фестивалу "Сунчане скале", песмом "Лажи ме". Јединственим гласом и очаравајућом лепотом, освојила је сцену Балкана у врло кратком периоду.

Први албум "Не брини", објављује давне 2001. године за Цитy Рецордс, а након тога албум бива номинован за албум године. Други албум "Ништа лично", објављен је годину дана касније са хитом "Мали сигнали". Популарна песма "Никотин" заузела је место на трећем албуму "Стерео љубав". 2011. године је проглашена за поп певачицу на Оскару популарности у Србији.

Објавила је до сада 7 албума укључујући Тхе бест оф, а међу последњим албумима су "Љубав, вера, нада", "СОС за љубав", "Не ваљам", "Оригинал", док публика жељни ишчекује нов материјал...

Опробала се и у глуми, али и у улози судије у дечјем такмичењу "Пинкове Звездице", али и као жири у музичком такмичењу на ИДЈвидеос тв.

Од када је као двадесетогодишњакиња закорачила на јавну сцену и све очарала својом лепотом и шармом, "новосадска барбика", како је многи називају, понела је епитет заводнице и фаталне жене за којом мушкарци губе главу.

Прва велика љубав Наташе Беквалац био је некадашњи ватерполиста Данило Икодиновић, кога је упознала 2004. године. Убрзо су упловили у везу, а емоције међу њима нису се могле сакрити. Судећи по њиховим изјавама и поступцима, нису то ни желели. Волели су се лудо, а заљубљеност нису крили.

Своју велику љубав крунисали су браком 2006, а годину дана касније добили су ћерку Хану. Међутим, идила је срушена као кула од карата када је Данило у јуну 2008. године доживео тешку саобраћајну несрећу. Читава јавност месецима је из дана у дан пратила стање тадашњег ватерполо репрезентативца, а Наташа се повукла са сцене и дане и ноћи проводила у болници, бринући о супругу.

Када је Икодиновић изашао из болнице, певачица је полако почела да се враћа каријери, а у више наврата отворено је говорила да је то био најтежи период у њиховим животима. Све своје емоције је, према сопственом признању, преточила у стихове песама који су се нашли на албуму који је издала годину и по дана након Данилове несреће, а у којима су описани тешки тренуци са којима се тада суочила.

Међутим, убрзо су почела шушкања да је након Икодиновићеве несреће у њиховом браку све кренуло низбрдо. Потврда ових навода стигла је у јануару 2011. године, када је пар који је годинама важио за симбол љубави на јавној сцени обелоданио да на своју љубав ставља тачку.

Четири године након краха првог брака, Беквалчева је поново пронашла срећу, и то поред Љубе Јовановића. Венчали су се на интимној церемонији у њеном стану, само у присуству кумова, а брачна срећа је трајала две године. У марту 2017. саопштили су да се разводе.

Неколико недеља након што је вест о разводу од Љубе доспела у јавност, откривено је да лепа певачица има новог изабраника - Луку Лазукића. Како је Наташа сама испричала, Луку је упознала неколико година раније на Ибици, али су се тек прошле године поново срели и отпочели везу.

Након само неколико месеци везе, пар је сазнао да очекује принову. У августу прошле године обрадовала их је радосна вест, а месец дана касније одлучили су да стану пред олтар. Романтично венчање су организовали на Наташин рођендан, 25. септембра, баш тамо где су се и упознали, на Ибици. Певачица је заблистала у једноставној белој хаљини у којој је на плажи, уз залазак сунца, Луки изговорила судбоносно "да". Церемонији су присуствовали најближи чланови њихових породица, као и неколицина пријатеља. 

Током трудноће, Наташа се повукла из јавности и посветила се припремама за рођење друге наследнице. Заједно са Луком, донела је одлуку да се преселе на салаш у Ченеју, а 28. фебруара на свет је донела ћерку Катју. Само месец и по дана након порођаја, Лука Лазукић претукао је Наташу, која је против њега поднела кривичну пријаву за физичко злостављање, и врло брзо је дошло до краха брака, те су се месецима судили.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas