Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СКЛОНИ СЕ ОД МЕНЕ И МОЈЕ ДЕЦЕ": Џенифер Лопез ухваћена како виче на сред улице - ово је разлог (ВИДЕО)

Цела сцена је забележена на видеу коју кружи друштвеним мрежама

1722349137_5163f9a0c25a49793a24b0e43e22f0740e680682.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џенифер Лопез је за време боравка у Хемптонсу уочена како се свађа с папарацима говорећи им да одлазе.

"Склони се од мене и моје деце. Одлази", викала је видно узнемирена Лопез. Цела сцена забележена је на видеу који је касније завршио на друштвеним мрежама.

Певачица је пре неколико дана прославила 55. рођендан без свог супруга, Бена Афлека. Наиме, већ неко време круже гласине да су се њих двоје разишли.

Осим певачициног рођендана, Џенифер и Бен наводно су одвојено провели и другу годишњицу брака.

Наиме, глумац је дан пре годишњице снимљен испред своје канцеларије у Лос Анђелесу, док је Џенифер уживала у летовалишту Хемптонс у Њујорку.

Неколико дана касније, латино дива прошетала је Хемптонсом носећи огрлицу на којој пише "Џенифер", и тако свима дала до знања да се решила оне коју је поносно носила 2021. и 2023, а на којој је писало "Бен", преноси Глоссy.

Извор близак Афлеку раније је рекао да је њихова веза "готова месецима", али да је Афлек ћутао о томе јер је "врло заштитнички настројен према Џенифер". 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas