Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РЕЉА ПОПОВИЋ ЈЕ ЗАВРШИО ДВА ФАКУЛТЕТА: Многи не знају да је певач увек био посвећен књигама и образовању

Образовање Реље Поповића изненадило многе

1719922421_Foto-Ataimages.rs-D.-M.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ Д.М.
Oglas

Реља Поповић и Николија Јовановић одавно су под лупом јавности. Иако су остварили успешне каријере, о приватном животу ретко говоре, па је и образовање Реље Поповића доскоро било потпуна енигма за домаћу јавност. 

Један од најпопуларнијих репера данашњице одрастао је у немаштини, али никада није одустајао. Музика од малих ногу била његова највећа љубав, али предност је својевремено дао књизи и образовању. 

Образовање Реље Поповића изненадило је многе, а чињеница да је завршио, не један, већ два факултета је за сваку похвалу. 

- У суштини, неки знају, неки не знају. Ја сам 2008. био рањен и онда сам, фактички, из болничког кревета долазио то да полажем, био у ужем кругу и, онда ме из неких њима познатих разлога нису примили.

Уместо ФДУ сам уписао Факултет за медије и комуникације и након четири године сам уписао Академију уметности, глуму. Приватно. И то завршио - открио је Реља у емисији "Гуглали смо".

Иако се образовање Реље Поповића разликује од професије којом се бави и која му је донела велику славу, верујемо да би се одлично снашао и када би одлучио да се бави послом за који се школовао.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas