Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"КАД ТО ВИДИ ПОЧНЕ ДА ВРИШТИ": Весна Змијанац неколико пута прекршила строго правило које су Реља и Николија увели

Певачица Весна Змијанац вратила се наступима након проблема са здрављем, па каже да се сада осећа добро

1726756814_Foto-Ataimages.rs-A.A.-M.M.-Vesna.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ М.М./ А.А.
Oglas

Певачица каже да су њени ћерка и зет одлучили да наследнице држе далеко од очију јавности, али да се њој деси гаф па да их објави на мрежама јер се не разуме у технику.

Певачица Весна Змијанац вратила се наступима након проблема са здрављем, па каже да се сада осећа добро.

- Добро сам сада, могу да дишем, срце је у реду. Нисам више спретна ко некад, не могу да потрчим али добро сам. Можда бих могла мало више да шетам што ја не волим. Унуке шетају, а ја не могу да их стигнем па немају стрпљења за моје полако, каже кроз осмех Весна која се разнежи на спомен унука.

- Нисам строга бака, ја сам најнежнија на свету. То су моје две лутке, оне су толико добре да не можеш бити строг. Лепо су васпитане и отмене, ова мала понекад не плаче него само дрекне, а Реа је већ...Обе су талентоване, Реа иде на клавир, а ова мала овако види се да има талента. Имају и на кога, од баке, маме и тате па и деда је био талентован, каже певачица.

Њена ћерка Николија никада јавности није показала наследнице, чак је и имена њихова крила.

- Једноставно не дају слике и повода. То баба понекад зезне ствар, па нешто излети али се то брзо склони. Замерају ми. Имала сам пар гафова пошто се не разумем у оно (мобилни и друштвене мреже) па ми излете фотке. Онда Ники види и вришти. Не дају да се сликају деца док она сама не одлучи.

- Волим слатка изненађења ко не воли, али више волим слана, може и прасе. Редовно сам у кухињи, волим исто колико и песму. Волим што имам коме да кувам. Кувам унукама, Николији и Рељи, волим и да једем и да кувам, каже кроз осмех, а ми смо је питали да ли је после здравствених проблема променила исхрану и почела да води рачуна:

- Толико сам водила рачуна пре ових бајпасева, цео живот. Е, онда дођеш у ситуацију да га уградиш бајпас, а водила сам рачуна. Е сада једем шта хоћу и шта ми се једе, нема то везе са исхраном очигледно.

На питање да ли ћемо имати прилике да чујемо неке нове њене песме или албум, каже искрено:

- Не скоро, ако некада излети али нека га овако да останем легенда. Ако кренем да брљам поново не могу да превазиђем хитове које имам. Што би рекла Николија: не чачкај ништа, уђи у легенду.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas