Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПРЕКО НОЧИ САМ ОСТАО БЕЗ СВЕГА": Исповест Саше Поповића о тешком периоду живота

Саша Поповић данас има милионе, али је некада живео у изнајмљеном стану од 17 квадрата

1719129097_1715772080_eb698057cd6d9885225033df8d11c5bf218eed9b.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Саша Поповић, данас један од најбогатијих људи на естради, имао је период у животу када је остао без свега. Његово богатство данас се процењује на неколико милиона евра, али како је и сам истицао, није увек живео у луксузу.

- Младост и детињство сам провео у порти Николајевске цркве у Новом Саду, где је мој деда, прота Стеван Поповић, био свештеник. Одрастао сам у црквеној, парохијској кући. И дедина три рођена брата били су попови, тако да потичем из свештеничке породице.

Сашин отац настрадао је у саобраћајној несрећи, па је мајка сама преузела бригу о њему и сестри.

Његова прва велика зарада са „Слатким грехом” изгубљена је због пропадања банке у којој је чувао новац.

- Код Дафине сам уложио отприлике 400.000 марака. Продао сам стан, три аутомобила, на то додао кеш и све орочио. Био сам у Бечу када ми је Брена јавила да треба да вадим паре јер је начула да нешто није у реду. Отишао сам у банку, остало ми је неких 405.000 марака, пошто сам претходно подизао нешто новца с рачуна. Узео сам паре, али је дошла Дафина и рекла ми: „Још три месеца и имаћеш 700.000!” Пристао сам, а за само седам дана банка је пропала - присетио се он.

- Уживао сам у животу, возио скупе аутомобиле... И преко ноћи сам остао без свега! После пола године срео сам Дафину код моје кројачице. Рекла ми је да ће ми дати стан и да сутра дођем на једну адресу. Отишао сам, а тамо је била нека напуштена кућа. Изнајмио сам гарсоњеру од 17 квадрата на последњем спрату зграде на Новом Београду. Пренео сам гардеробу у тај станчић, качио сам је на мали радијатор и цеви, јер није било места за све. Имао сам много скупих јакни, ципела... Обили су ми стан и однели све! Оставили су ми само пиџаму на кревету. Ту сам био две године, затим сам се преселио у гарсоњеру од 24 квадрата, у којој сам био до 1996. године - рекао је Поповић својевремено за "Информер".

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas