Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЛИЧНИ АГЕНТ И КЉУЧ У ПРЕГОВОРИМА: Ко је жена Луке Модрића која годинама управља његовом каријером из сенке? (ФОТО)

Лука Модрић већ 13 година је у браку с Вањом, 6 година старијом заносном плавушом

1718885615_Foto-Profimedia-Luka-Modric.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Вања Модрић, иако често остаје у сенци свог супруга, представља кључни део подршке и стабилности у животу овог талентираног фудбалера. Рођена је 1983. године, а њен сусрет са Луком датира још из средњошколских дана. Овај пар је своју љубавну причу градило дуги низ година, а њихова веза кулминирала је браком 2010. године. Откад су ступили у брак, Вања је била Лукаова највећа подршка како на терену, тако и ван њега.

Иако је Лука Модрић познат по својој изузетној фудбалској каријери, ван стадиона њихов живот је углавном остајао изван очију јавности. Пар има троје деце, што јасно указује на њихову чврсту породичну везу. Иако су често изложени медијском притиску и пажњи, Вања и Лука су успели да одрже своју приватност и заштите своју децу од превише медијске експонираности. Никада нису били укључени у скандале или афере које често прате јавне личности, а то само говори о њиховој посвећености породичном животу.

Оно што Вању Модрић издваја као нетипичну супругу фудбалера јесте њен активни интерес за фудбал и професионалну каријеру свог супруга. Иако ретко даје интервјуе и остаје дискретна у медијима, она је позната по томе што активно прати Лукине утакмице и често их снима. Али то није све - Вања се такође истиче својом страшћу према фудбалској анализи. Многи тврде да је управо она та која даје Луки драгоцене савете и помаже му у анализи игре.

Поред тога, шушка се да Вања Модрић игра значајну улогу у Лукиним професионалним одлукама, укључујући и трансферима. Њена присутност и подршка често се оцењују као кључни фактор у Лукиним успесима на терену. Њен невидљиви допринос његовој каријери јасно указује на снагу њихове везе и партнерства.

Иако јавност има мало информација о Вањи Модрић, она остаје стуб подршке и стабилности у животу једног од највећих фудбалских талената Хрватске и света. Њихова прича о љубави и заједништву сведочи о томе како једна тиха и дискретна жена може бити кључни фактор у успеху и срећи једног фудбалера.

Лука је први пут угледао Вању када је њој било 25 година, а њему 19. Та судбоносна слика заносне плавуше остала му је урезана у сећању, а догодила се код стадиона Максимир током лета 2004. године. Лука је тада играо за Динамо Загреб и био је млади фудбалски талент који је обећавао много.

Убрзо након што су се први пут срели, Лука и Вања су започели своју романсу. Вања је тада донела храбру одлуку да напусти свој посао како би пратила свог вољеног до Енглеске, где је Лука потписао уговор са Тотенхем Хотспуром. Постала је његов лични агент и кључна фигура у преговорима који су довели до великог споразума са Реал Мадридом 2012. године. Тај уговор је доносио милионе, а Лука Модрић је постао један од најпознатијих фудбалских звезда.

Вања се, међутим, разликовала од многих супруга и девојака фудбалера. Није желела да буде у центру пажње јавности и избегавала је светла рефлектора. Њих двоје су се венчали у мају 2010. године у Загребу, а кум им је био Луки саиграч из Тотенхема, Ведран Ћорлука.

Њихова прича о љубави и партнерству је постала инспирација многима. Вања је остала уз Луку током свих успона и падова његове фудбалске каријере, играјући кључну улогу у његовом успеху. Њихов брак и даље цвета, а њихова дискретна и јака веза је пример да љубав може преживети све изазове које живот поставља пред нас.

Брачни пар Модрић има троје деце - сина Ивана и две ћерке, Ему и Софију. За разлику од скромне и повучене Вање, њена мајка је од фудбалера Динама добила надимак шефица. Она је радила у Динаму и знала сва тадашња пословања, па су је фудбалери звали чим им је требала нека информација о премијама.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas