Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЕВАЧ ОПРОШТАЈНОМ ПОРУКОМ ИЗАЗВАО ЈЕЗУ: Изабрао чак и где ће бити сахрањен

Мухарем Сербезовски недавно је изјавио да планира да се повуче са естраде.

1722862984_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Иако му глас још увек добро служи, он истиче да је дошло време за "пензију". 

- Могу сада сада ексклузивно да најавим да ћу доћи у Београд да живим једно годину дана, у потрази сам за станом. Нажалост, правим платформу за мој одлазак, хоћу да буде то опште-југословески, као што сам дошао, тако и да идем. Жалим што то нису доживеле моје колеге које су квалитетне и које су заслужиле тако нешто. Желим све то да заокружим, хоћу и Гранд да ми буде покровитељ од Ђевђелије до Триглава све ћу да обиђем. За мој опроштај нека се сакупе млади певачи и нека певају моје песме, то ће бити за мене најбоље - рекао је Сербезовски. 

Мухарем истиче да је највише захвалан публици која га је подржала на почетку каријере те да ће им одати поштовање једним посебним гестом на његовим будућим концертима.

- Оно што је најважније и да се не заборави то је она публика која ме је и довела до овог пијадестала. То су сада стари људи, пензионери, за њих ће скоро бити бесплатна улазница свуда. Ови млади нека плате, а они који су ме довели, нека ме тако и испрате - закључио је певач за "Гранд". 

Иначе, Мухарем је пре неколико дана био гост у Новом Пазару, када је шокирао јавност признањем да жели ту и да га укопају када умре. 

- Када дође време, желим да ме укопају овде у Пазару. Ово је посебно место с посебним људима. Пазар је мој град из којег бих волео да одем на Ахирет, кад дође време - поручио је он за медије.

(Гранд)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas