Oglas
· · Komentari: 0

PEVAČ OPROŠTAJNOM PORUKOM IZAZVAO JEZU: Izabrao čak i gde će biti sahranjen

Muharem Serbezovski nedavno je izjavio da planira da se povuče sa estrade.

1722862984_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

Iako mu glas još uvek dobro služi, on ističe da je došlo vreme za "penziju". 

- Mogu sada sada ekskluzivno da najavim da ću doći u Beograd da živim jedno godinu dana, u potrazi sam za stanom. Nažalost, pravim platformu za moj odlazak, hoću da bude to opšte-jugosloveski, kao što sam došao, tako i da idem. Žalim što to nisu doživele moje kolege koje su kvalitetne i koje su zaslužile tako nešto. Želim sve to da zaokružim, hoću i Grand da mi bude pokrovitelj od Đevđelije do Triglava sve ću da obiđem. Za moj oproštaj neka se sakupe mladi pevači i neka pevaju moje pesme, to će biti za mene najbolje - rekao je Serbezovski. 

Muharem ističe da je najviše zahvalan publici koja ga je podržala na početku karijere te da će im odati poštovanje jednim posebnim gestom na njegovim budućim koncertima.

- Ono što je najvažnije i da se ne zaboravi to je ona publika koja me je i dovela do ovog pijadestala. To su sada stari ljudi, penzioneri, za njih će skoro biti besplatna ulaznica svuda. Ovi mladi neka plate, a oni koji su me doveli, neka me tako i isprate - zaključio je pevač za "Grand". 

Inače, Muharem je pre nekoliko dana bio gost u Novom Pazaru, kada je šokirao javnost priznanjem da želi tu i da ga ukopaju kada umre. 

- Kada dođe vreme, želim da me ukopaju ovde u Pazaru. Ovo je posebno mesto s posebnim ljudima. Pazar je moj grad iz kojeg bih voleo da odem na Ahiret, kad dođe vreme - poručio je on za medije.

(Grand)

 

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas