Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИКАД ИСКРЕНИЈИ: Албино проговорио о САРАДЊАМА СА ПЕВАЧИМА са естраде

Албино је у жижи јавности због силних сарадња са певачима

1716192032_Albino.png
Пхото:принтсцреен/yоутубе
Oglas

Стјепан Јелица, који се прославио као Албино, откако је закорачио на сцену привлачи велику пажњу јавности, али и колега. Многи од њих, чим су видели како и шта он ради, пожелели су да сарађују са њим, а како је једном приликом објаснио - његов таленат је најпре препознала Цеца Ражнатовић.

Гостујући у једном подкасту, он није скривао и колико је она њега одушевила тиме што је изузетно „приземна, нормална жена, а тако велика звезда", баш као и Миле Китић, његова супруга Марта Савић, па и њихова ћерка Елена. Ту се, пак, листа сарадњи које носи у лепом сећању никако не завршава.

- Радио сам са Милетом Китићем. Уз дужно, највеће поштовање човеку; и њему и Марти и Елени, могу можда да кажем да су они и једни од најбољих људи које сам у животу упознао. Мислим, већ су остварени и у неким су годинама и ти видиш ту, као што видим и код Цеце, то су људи... Свака им част - почео је он у „Постеру", те потом открио да је иста сарадња одушевила чак и његовог оца који се иначе „није претерано мешао у његов посао".

- Боли њега брига за све друге, за све живо, не интересују га небитне ствари. Не причаш о другим људима. Толико је дивно да седиш, попијеш нешто, радиш, причаш. Мени је то једна од најдражих сарадњи, сигурно. И због тога што је то прва песма, рецимо, мом тати тако звони телефон - истакао је, а онда додао да је њему и „Шећеру" једнако драга, коју је Албино урадио с Милицом Павловић.

- Николија зна шта хоће. Увек нам је била супер сарадња. Жена зна шта хоће, шта јој треба, може да јој се свиди свашта, али ће бити у фазону: „Добро, то нисам ја, више бих волела нешто овако", али то је одлично. Њу бих издвојио као пример - набрајао је даље, не одвајајући свакако певачицу од њеног партнера Реље Поповића.

Заједно их је, наиме, упознао, па му „напросто и не иду једно без другог".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas