Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕОЧЕКИВАНИ СУСРЕТ: Јелена Ђоковић се нашла на истом месту где и њен бивши у друштву супруге, познате глумице - погледајте да ли су се поздравили

Синоћ су се у Београду на истом месту нашли Јелена Ђоковић и њен некадашњи партнер Иван Бјелица који је дошао са садашњом девојком, глумицом Христином Поповић и њеном ћерком Лучом

1718285588_Foto-Ataiamges.rs-A.A.-Jelena-Djokovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Прва је црвеним тепихом прошетала Христина у друштву изабраника и ћерке, кратко поразговарала са медијима, те се удаљила и у једном кутку биоскопа проводила време са њима.

Тик пред почетак филма, стигла је и Јелена Ђоковић, која је љубазно стала да се обрати медијима, па ушла са организаторима у салу, па се не зна да ли није имала ни прилику да поздрави глумицу и некадашњег партнера или то није желела.

Ни Јелена, ни Иван, се никада нису оглашавали на тему њихове некадашње љубави, јер је свако после тога изградио свој живот.

Медији, су раније писали да је у време док се још презивала Ристић, Јелена волела тадашњег тенисера Ивана Бјелицу Гилета. Иако су били кратко у вези, његово име је наставило да се помиње у медијима и мимо рубрика резервисаних за спорт.

Па је тако Иван пре неколико година почео да се забавља са глумицом Христином Поповић. Христина и Иван о свом односу никада нису јавно говорили, да је љубави дошао крај постало је јасно 2018. године, када је глумица избрисала заједничке фотографије са свог Инстаграм профила, но ипак до помирења је дошло.

Они се сада често фотографишу заједно, путују, а синоћ су се појавили на премијери анимираног филма "У мој глави 2".

Подсетимо, Иван Бјелица је својевремено био перспективни тенисер, који је стигао до 290. места на АТП листи. На ИТФ турнирима освојио је 12 трофеја, а био је успешан и као дубл играч. У сениорској каријери одиграо је више од хиљаду мечева.

Дипломирао је банкарство и финансије на Универзитету Мисисипи, а данас је угледан тренер.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas