Oglas
· · Komentari: 0

NEOČEKIVANI SUSRET: Jelena Đoković se našla na istom mestu gde i njen bivši u društvu supruge, poznate glumice - pogledajte da li su se pozdravili

Sinoć su se u Beogradu na istom mestu našli Jelena Đoković i njen nekadašnji partner Ivan Bjelica koji je došao sa sadašnjom devojkom, glumicom Hristinom Popović i njenom ćerkom Lučom

1718285588_Foto-Ataiamges.rs-A.A.-Jelena-Djokovic.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Prva je crvenim tepihom prošetala Hristina u društvu izabranika i ćerke, kratko porazgovarala sa medijima, te se udaljila i u jednom kutku bioskopa provodila vreme sa njima.

Tik pred početak filma, stigla je i Jelena Đoković, koja je ljubazno stala da se obrati medijima, pa ušla sa organizatorima u salu, pa se ne zna da li nije imala ni priliku da pozdravi glumicu i nekadašnjeg partnera ili to nije želela.

Ni Jelena, ni Ivan, se nikada nisu oglašavali na temu njihove nekadašnje ljubavi, jer je svako posle toga izgradio svoj život.

Mediji, su ranije pisali da je u vreme dok se još prezivala Ristić, Jelena volela tadašnjeg tenisera Ivana Bjelicu Gileta. Iako su bili kratko u vezi, njegovo ime je nastavilo da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport.

Pa je tako Ivan pre nekoliko godina počeo da se zabavlja sa glumicom Hristinom Popović. Hristina i Ivan o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog Instagram profila, no ipak do pomirenja je došlo.

Oni se sada često fotografišu zajedno, putuju, a sinoć su se pojavili na premijeri animiranog filma "U moj glavi 2".

Podsetimo, Ivan Bjelica je svojevremeno bio perspektivni teniser, koji je stigao do 290. mesta na ATP listi. Na ITF turnirima osvojio je 12 trofeja, a bio je uspešan i kao dubl igrač. U seniorskoj karijeri odigrao je više od hiljadu mečeva.

Diplomirao je bankarstvo i finansije na Univerzitetu Misisipi, a danas je ugledan trener.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas