Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕЋУ ДА БУДЕМ ДОСАДАН ЋАЛЕ": Андрија Кузмановић прооговрио о очинству - "Једва чекам да идемо заједно у град"

Глумац Андрија Кузмановић се недавно остварио у улози оца

1727428803_Foto-Ataimages.rs-A.A.-A.H.-Andrija.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А./ А.Х.
Oglas

Глумац Андрија Кузмановић прошле године добио је сина Игњата, а сада је проговорио о очинству.

- Нисам се много уозбиљио. Сад једва чекам неке будуће дане, да могу сину да добацим лопту, да са њим изађем у град. Промене су наступиле након његовог доласка на свет, хвала богу, али мислим да ће очинство тек да ме мења - искрен је Андрија.

Оца Радојицу, који је преминуо у марту 2019, памти по многим лепим стварима. Од њега је усвојио бројне васпитне лекције које преноси на свог сина.

- Гледаћу да, као и мој отац, не будем досадан ћале. Он је био родитељ мангуп, ортак, другар. И кад бих нешто забрљао, није ми одмах придиковао. Понекад је учествовао у неким мојим враголијама. Наравно, није био актер, него судија - прича глумац, који иначе не живи са својим сином и додаје:

- Са ове дистанце схватам да ме никад није спутавао, разумео је све то. Сто сам радио као неку од пролазних фаза, и мислим да ћу такав принцип и сам применити као родитељ. И тата је сигурно имао неки порок, али га не памтим бас ни по чему лошем, него само по добрим стварима.

Признаје да је доста о родитељству научио и сазнао, али и потврдио, градећи улогу у комаду Крамер против Крамера у Београдском драмском позоришту.

- Поприлично сам себе дао припремајући ту улогу, мада сам је нерадо прихватио јер ми се, искрено, није доказивало ни самом себи ни другима. Много тога везаног за тај лик примењивајући убудуће. Научио сам да на крају свега, јер све дође и прође, остаје само породица, уз пријатеље који су ту за цео живот. Породица је та којој увек мораш да се вратиш, они ти увек опросте, подрже те, и прихватају те онаквог какав јеси. Уосталом, из породице и носиш све те неке лепе, понекад и лосе ствари.

Андрија је недавно прославио 40. рођендан. Дочекао га је спреман и психички и физички, решен да буде у најбољој форми.

- Кад напуниш толико година, имаш прилику да дочекаш још 20. Рекао сам себи, сад идемо до шездесете, то ће тада вероватно бити нове четрдесете, а онда и до стотке. Ако водиш иоле нормалан живот, све је могуће. Последњих месеци променио сам животне навике и успео да скинем тридесет килограма, и не намеравам да на томе станем. Избацио сам одласке у кафане ноћу и кренуо да тренирам у теретани сваког дана. Лепо то иде, а тек ћу се озбиљно позабавити својим телом јер имам утисак да висе немам шта ново да понудим у глуми, све улоге оди-грао сам док сам био џомбаст - рекао је Кузмановић.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas