Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЛАЋИНА ПОСЛЕДЊА ПЕСМА ЗА КАРЛЕУШУ: Синоћ је процурела у јавност, а огласила се и поп дива - "Песма је тешка и потресна"

Јелена Карлеуша ову песму није објавила на своја последња два албума због свађе са Лаћиним оцем, Александром Радуловићем Футом

1721889873_1671550421_Foto-N.-Fific-Z.-Jovanovic.jpg
Фото: Н. Фифић, З. Јовановић
Oglas

Песма "Рунде" у извођењу поп звезде Јелене Карлеуше синоћ је "затресла" друштвене мреже, пошто је на појединим профилима објављен комплетан демо снимак који је отпевала.

Одушевљени фанови деле песму по мрежама, а похвале за емотивну баладу се само нижу.

Аутор текста песме је покојни Милан Радуловић Лаћа, док је музику радио Дарко Димтров. Ипак, због Јелениног неспоразума са Лаћиним оцем Алексадром Радуловићем Футом, песма није завршила на албуму "Омега" поп диве, како је било планирано.

Песма је снимљена још у октобру 2020. године.

Овим поводом, за медије се огласила и сама Јелена, која је била видно изненађења због изненадног објављивања демо снимка на мрежама.

- Не знам како је песма доспела у јавност и ко је то пустио на друштвене мреже. Песму је Лаћа писао за мене и ако се не варам, то је последње што је написао. Жао ми је што песму нисам могла да ставим на последња два албума због неспоразума са Лаћиним оцем, али шта да се ради. Нека виша сила је ипак желела да Лаћин рад заживи након његове смрти, упркос свему. Песма је тешка и потресна, осликава заправо оно како се Лаћа осећао - рекла је ЈК.

Текст песме "Рунде"

Понови рунде

Крваве ми сузе

Понови рунде

Само нека чује

Жива је и ту је

А не чују ме

Више чак ни бубе Из тог малог стана

Понови рунде

Па нек му буде

Као мени сада

Коме да кажем "Воли ме"?

Нема више оне еуфорије

Ко да каже "Волим те"

Па одмах истог трена да га одбијем

Како да се понове

Сви ти добри дани, лоше године

Па да те имам у животу

Када ми оголе лепоту.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas