Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КО СУ МАЈКЕ ДЕЦЕ ИЛОНА МАСКА? Милијардер има 12. наследника са три различите жене

Бизнисмен и најпознатији милијардер на свету Илон Маск својим изјавама и потезима не престаје да шокира јавност, а сада је наводно добио своје дванаесто дете

1719237907_Foto-Profimedia-Mask.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Контроверзни бизнисмен Илон Маск познат по својим неконвенционалним ставовима, одувек је интригирао јавност.

Осим што важи за једног од најбогатијих људи на свету, те је његов каријерни успех свима веома интересантан, чини се да људе још више занима његов приватни живот.

Ко су мајке његове деце?

До скоро је био познат податак да Маск има 11-оро деце са чак 3 различите жене, а сада је у јавност доспела информација о рођењу најновијег члана његове породице.

У браку са првом супругом Џастин Маск познати милијардер добио је близанце Грифина и Вивијен, као и тризланце Каија, Саксона и Демијена. Најстарије дете познатог пара умрло је недуго након рођења.

Интересантан податак је да се Вивијен родила као Зевијер Маск, а трансродна девојка убрзо је променила име у Вивијен Џена Вилсон и на тај начин у потпуности направила одступницу од славног оца и његовог презимена.

Са 17 година млађом ексцентричном музичарком Грајмс бизнисмен дели два сина и једну ћеркицу. Пар је шокирао свет чудним избором дечијих имена – малишани се зову X, Техно Механикус и Y.

Само месец дана пре него што ће са певачицом уз помоћ сурогат мајке дочекати ћерку Ексу (Y), Маск у новембру 2021. постаје отац близанаца које му је родила директора Неуралинк компаније, Шивон Зилис.

Како наводи Блоомберг, успешна пословна жена родила је Илону почетком ове године још једно, њихово треће, а милијардерово дванаесто по реду дете.

Жели да подигне наталитет

Илон Маск познат је по оштром ставу када је растући тренд смањења светске популације у питању, а на ту тему се неретко и оглашава.

– Наталитет у колапсу је највећа опасност са којом се цивилизација суочава – изјавио је он 2022. године.

Упркос томе што је заузет пословни човек и има много деце, познати могул истиче колико му је важно време проведено са наследницима.

– Увек се трудим да издвојим време за своју децу јер волим да се дружим са њима – истакао је једном приликом.

Име и пол најновијег члана Маскове породице још увек нису познати јавности, а како медији нису успели да дођу до његовог коментара, остаје само да сачекамо милијардерову потврду.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas