Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Инди Арадиновић све ШОКИРАЛА: "Била сам ЉУБАВНИЦА", испливали сви детаљи њеног живота

Фолкерка је својевремено открила детаље из свог живота које је годинама крила од јавности

1727778046_Indiii.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Ништа не потреса домаћу јавну сцену као прељубе, а док су неке афере биле јавне, друге познате личности су своја неверства успеле да сакрију.

Ипак, има и оних који су признали да су некад били љубавници или љубавнице, међу њима је и певачица Индира Инди Арадиновић.

 - Била бих будала када бих рекла да нисам била љубавница, зато што свака млада девојка то мора да прође! Мислим да би све то волеле да пробају и да морају на тај начин да сазре, да би после биле велике паметнице - рекла је певачица својевремено за медије, па је додала да јој се не жури да се уда и има дете.

- Не журим да се удам и родим дете, а још мање жалим што се то досад није десило. Што се тиче интимних односа, нисам неко ко луди за тим, могу без односа дуго - рекла је она.

Иначе, писало се и о вези Инди Арадиновић са Зораном Марјановићем, а онда је пао и раскид.

- Он се везао за Арадиновићеву и сада му је необично без ње, ишли су свуда заједно. Дружили су се, излазили, свађали и мирили, али сада је дефинитивно крај. Од њих двоје у емотивном смислу нема више ништа. Неће чак љубави да пруже нову шансу. Зоран је то тешко прихватио. Ни Инди није лако, али се одмах помирила с тим да боље функционишу као пословни сарадници него као партнери - испричао је извор за наш лист, који је додао да ће наставити пословну сарадњу.

- У том смислу су супер пар. То је обострани интерес и пословна ствар. Ја сматрам да никад није ни требало да експериментишу у том емотивном смислу - истакао је саговорник.

Курир 

Бонус видео: 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas