Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ева Мендес и Рајан Гослинг од једног правила не одступају приликом одгајања деце: "Знам да то звучи екстремно"

Ева Мендес и Рајан Гослинг су глумачки пар који има свега неколико заједничких јавних фотографија, а још мање говоре о свом приватном животу.

1729499485_profimedia-0896122843.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Заједно су од 2011. године и имају две ћерке. Ева је сада дала мали увид у њихов породични живот са двоје деце. Испоставило се да славни дуо не дозвољава својој деци, која се школују код куц́е, да користе паметне телефоне или друштвене мреже, бар не још увек.

Мендес и Гослинг су прву ц́ерку Есмералду, која сада има 10 година, дочекали у септембру 2014, а другу ц́ерку Амаду (8), у априлу 2016.

- Пуштати своје дете да користи интернет је као да мислиш: "Ох, претражи нешто", за мене је то исто као да јој кажем: "Ох, само иди низ улицу усред ноц́и. Биц́еш добро".  Знам да то звучи екстремно, али ја се тако осец́ам - објаснила је глумица.

Ева је такође објаснила да она и Рајан покушавају да објасне деци реалност живота, причајуц́и им приче о томе како су одрасли са мало новца.

- Објашњавам им шта ја нисам имала, шта Рајан није имао када је био мали, колико смо морали да се боримо, када смо имали од плате до плате.

Након што је током живота прошла кроз нападе анксиозности, Мендес покушава да унесе самопоштовање у њихове животе дајуц́и им задатке које треба да раде по куц́и како би изградиле своје самопоуздање.

Рајан је једном приликом говорио о томе да није ни размишљао да име децу све док није упознао Еву:

- Нисам размишљао о деци пре него што сам је упознао, али након што сам упознао Еву, схватио сам да једноставно не желим да имам децу без ње - рекао миљеник Холивуда за ГК 2023. године.

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas