Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Имају милионе, али живе у малом стану и деле кућне обавезе: Славни пар руши све предрасуде

До сада је већ јасно да Рајан Гослинг и Ева Мендез крше сва неписана холивудска правила.

1723459661_profimedia-0896122843.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Бројке на њиховим банковним рачунима су далеко изнад просечног, али и поред тога што могу себи да приуште луксузан живот, они бирају да децу одгајају изван тога.

Живе у малом стану, деле куц́не обавезе, а немају чак ни дадиљу. А разлог зашто су се одлучили на овакав вид живота је специфичан.

Рајан и Ева су велике холивудске звезде, али живе веома скромним животом. Подижу две ц́ерке, али не у огромној вили на Холивуд Хилсу. Уместо тога, живе у малом стану са две спавац́е собе.

Глумци желе да својој деци пруже нормално детињство, због чега крију своје животе од знатижељних очију и проводе доста времена ван града. Тамо могу да шетају са својом децом без привлачења превише нежељене пажње.

Њихова најстарија ц́ерка Есмералда има 8, а Аманда 6 година. Гослинг и Мендез из принципа не желе дадиљу, што је до сад невиђено у Холивуду. Сами одгајају своју децу, а када им затреба помоц́, припомогну им Евини родитељи.

Њих двоје су савршен пар, она воли да кува, а он да чисти. Мендес каже да је „кухињски фрик“. Њена страст за чишц́ењем прерасла је у пословни пројекат. Ева је постала сувласница компаније која производи антибактеријске сунђере за чишц́ење. Мендез воли да пере судове и чисти судоперу.

То делује терапеутски на њу. Она каже: „Живот је тако хаотичан. Али једина ствар коју могу да контролишем је моја куц́а, моја кухиња. Дакле, када перем судове, то је за мене медитативно и иде дубље од пуког чишц́ења, даје ми јасноц́у. Чиста судопера за мене је бистар ум.”

Као сувласница компаније, Ева мора да обавља пословне позиве. Она све то ради од куц́е. "То је хаос! Бићу на видео позиву са разним људима током дана и нећу имати појма шта се дешава. Приметићу само како се људи на неки начин кикоц́у, и видети да је моја петогодишњакиња одмах иза мене са својим ћебенцетом и да изгледа тако слатко."

Дакле, звезда је поставила нека основна правила: затворена врата значе да мама ради. Али њена деца и даље налазе „важне“ разлоге да посете Мендес у њеној куц́ној канцеларији.

Рајан има импресивну глумачку каријеру због које је често заузет али истиче да је пре свега отац, па тек онда глумац. Ева је направила паузу у својој глумачкој каријери како би посветила своје време ономе што је за њу најкреативнија ствар на свету - мајчинству.

Каже да је и она била окружена љубављу своје маме и да су је те године посвећености формирале као личност. Мендез размишља и о повратку на филмско платно али су се њена очекивања од будуц́их пројеката променила. "Не желим да радим ништа на силу."

Одлучили су да школују своју децу код куц́е. У почетку је Ева покушавала сама да подучава ц́ерке, али је брзо одустала од те идеје. Сада девојчице имају тутора који их подучава код куц́е и током путовања.

(Wантед)

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas