Oglas
· · Komentari: 0

Eva Mendes i Rajan Gosling od jednog pravila ne odstupaju prilikom odgajanja dece: "Znam da to zvuči ekstremno"

Eva Mendes i Rajan Gosling su glumački par koji ima svega nekoliko zajedničkih javnih fotografija, a još manje govore o svom privatnom životu.

1729499485_profimedia-0896122843.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Zajedno su od 2011. godine i imaju dve ćerke. Eva je sada dala mali uvid u njihov porodični život sa dvoje dece. Ispostavilo se da slavni duo ne dozvoljava svojoj deci, koja se školuju kod kuće, da koriste pametne telefone ili društvene mreže, bar ne još uvek.

Mendes i Gosling su prvu ćerku Esmeraldu, koja sada ima 10 godina, dočekali u septembru 2014, a drugu ćerku Amadu (8), u aprilu 2016.

- Puštati svoje dete da koristi internet je kao da misliš: "Oh, pretraži nešto", za mene je to isto kao da joj kažem: "Oh, samo idi niz ulicu usred noći. Bićeš dobro".  Znam da to zvuči ekstremno, ali ja se tako osećam - objasnila je glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Eva je takođe objasnila da ona i Rajan pokušavaju da objasne deci realnost života, pričajući im priče o tome kako su odrasli sa malo novca.

- Objašnjavam im šta ja nisam imala, šta Rajan nije imao kada je bio mali, koliko smo morali da se borimo, kada smo imali od plate do plate.

Nakon što je tokom života prošla kroz napade anksioznosti, Mendes pokušava da unese samopoštovanje u njihove živote dajući im zadatke koje treba da rade po kući kako bi izgradile svoje samopouzdanje.

Rajan je jednom prilikom govorio o tome da nije ni razmišljao da ime decu sve dok nije upoznao Evu:

- Nisam razmišljao o deci pre nego što sam je upoznao, ali nakon što sam upoznao Evu, shvatio sam da jednostavno ne želim da imam decu bez nje - rekao miljenik Holivuda za GK 2023. godine.

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas