Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЕНРИКЕ ИГЛЕСИЈАС И АНА КУРЊИКОВА ПОКАЗАЛИ ДЕЦУ: Малишани су савршен спој познатог пара (ФОТО)

Тенисерка Ана Курњикова и певач Енрике Иглесијас заједно су преко 20 година - и један су од парова које нису пратили трачеви и трзавице

1724578858_enrike-i-ana.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Руска тенисерка и шпански певач упознали су се на снимању спота за његову песму "Есцапе" и од тада носе титулу пара из снова. Поносни су родитељи троје преслатке деце.

Децембра 2017. године, Ана и Енрике шокирали су свет објавом да су након 16 година везе постали поносни родитељи близанаца Николаса и Луси. Цела трудноћа и сам порођај до краја су држани у потпуној тајности. Баш као и тог пута, Курњикова и Иглесијас су 2020. нову трудноћу такође чували далеко од очију јавности, а царским је резом на свет је стигла девојчица Мери.

Супружници љубоморно чувају своју интиму и приватни живот, па се готово уопште не појављују заједно на јавним догађајима, а лепа Рускиња се у потпуности повукла из јавности, посветивиши се породици.

Иако се не оглашавају у јавности, с времена на време на друштвеним мрежама публику обрадују понеком заједничком фотографијом с клинцима.

Тако је пре две године Ана поделила заједничку фотографију на Инстаграму како би честитала свом невенчаном мужу рођендан, а потом је у јуну ове године поводом Дана очева поделила Енрикеове фотографије са сваким од њихово троје деце.

Испод фотографија низали су се комплименти одушевљених пратилаца: "Деца су прелепа", "Имате буквално најлепшу децу на свету", "Какви гени, невероватно", "Колико лепа породица", "Савршени су микс маме и тате." само су неки у мору сличних коментара.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas