Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џулија Робертс открила коју улога јој је била најтежа: "Било ми је тако неугодно"

Говори о улози коју воле њени бројни фанови

1705407730_c90523d577b1c7b0bdb5c7a23ff03f864918ca33.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џулија Робертс се недавно осврнула на своју улогу у популарној романтичној комедији "Ноттинг Хилл" при чему је открила да јој је било неугодно док је тумачила улогу глумице.

Наиме, њен лик у филму је холивудска звезда Ана Скот која се заљубљује у неспретног, али шармантног власника књижаре кога тумачи Хју Грант.

У интервјуу за "Вог" Џулија је признала да јој је било тешко да глуми некога ко је у истој професији као и она.

- Било ми је тако неугодно. Замало нисам прихватила улогу јер ми је све то деловало као јако неугодно искуство. Нисам знала како бих одглумила ту особу - испричала је Робертс за Вог.

Такође је признала да су јој се гадили костими које је носила у филму јер је морала да буде одевена као типична славна особа. Тек у култној сцени на крају филма глумица се осећала добро, чему је умногоме допринела њена одлука да носи сопствену одећу.

Сцена је ушла у историју као један од најпрепознатљивијих тренутака романтичне кинематографије, што је глумицу прилично шокирало.

- Мислим, била је то сјајна сцена. Али ко би рекао да ће та моја реченица постати фраза? - рекла је Џулија Робертс, пише Индеx.хр.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas